reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
napisałam do Martinki, że trzymam kciuki i życzę powodzenia - odpisała:

od Martinki - dziś godz. 9:00

"Kochane babeczki, wody odeszły, skurcze minęły, wdała się infekcja. Dostałam antybiotyk. Będą wywoływać poród:-("

reklama
napisałam do Saudades odpisała:

wiadomość od niej: "Hej! Byłam w szpitalu na zatrzymaniu akcji, a teraz jesteśmy u mojej babci i cały czas leżę. U mnie w domu nie ma do tego warunków bo remont. Szyjki już nie mam, brzuch cały czas twardy. Wpadne na BB pod koniec lipca, bo tu internetu niet. Buziaki dla wszystkich. Co u Was?"

Ostatnia edycja:
wiadomość od Martinki:

"Victorek jest już po drugiej stronie brzusia. 37 tc 3 dni - 2900 kg szczęścia:) Sciskam Was kochane"

MOŻEMY SKŁADAĆ GRATULACJE - CIAMAJDKO MOŻESZ WYPEŁNIĆ LISTĘ ROZPAKOWANYCH:p;P;P;P

nasza "GORĄCA LINIA" mocno rozgrzana....

info od Kiniusi z dzisiaj

"Hej jestem po wizycie i KTG. Wpon. idę do szpitala, cesarka pewnie po 2-3 dniach leżenia. Ogólnie u nas ok, oprócz nadal 1 kwestii. Buziaki dla wszystkich:tak:

Wiadomosc od Lea - godz 20.12

"
Hej, leze w szpitalu, szyja krotka, ale trzyma. Na CTG skurcze co chwile. jutro bede wiedziala co dalej. nie beda wywolywac porodu, ale tez opozniac - cokolwiek to znaczy. Buzki dla calego BB"

Kinga85 napisała tą wiadomość na wątku gratulacyjnym...

Karolek urodził się 16 lipca o 00:25 waży 3240 i ma 50cm :biggrin2:
Wszystko u Nich okej! Mały dostał 10pkt :))
Paula miała robioną cesarkę. A wczoraj późnym wieczorem wylądowała w szpitalu bo wody jej odeszły :tak:

Info od Wuzelka dzisiaj:

"Dziękujemy, walczymy z nawałem mlecznym, ale w domku jest super:) Pozdrowienia i uściski dla wszystkich!!!"

info od Martinki z wczoraj wieczora - po moim pytaniu jak poród

"Niestaty poród był cieżki ze względu na ułożenie małego. Porozrywało mnie od wewnątrz, musieli misia wyciągnąc kleszczami. Nawet znieczulenie nawaliło, zadziałało tylko na prawą stronę. Mimo tego wszystkiego to najpiękniejszy dzień w naszym życiu. Przekonacie się już niedługo."

reklama
info od Kiniusi z dzisiaj

"Hej kochane, jestem po badaniach. Wszystko ok, cesarka w czwartek. Zmieniliśmy imię z małego Szymona na Bartosza. Jutro jeszcze USG. Ucałowania dla wszystkich."

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry