reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sms od Krzynki:
W nocy skurcze byly co 3-4 minuty. Pojechala na IP. Przyjeli ja i lezy czekajac na akcje bo rozwarcie tylko na palec.

reklama
Sms od Krzynki z 19.15
Ide na porodowke. Rozwarcie na 3 palce i skurcze prawie ciagle.

Sms z 5.25 od Krzynki

Milenka urodzona o 3.05 sn. Porod dosc ciezki ale nie wzne. Waga 3550 i 56 cm. Teraz odpoczywamy.

sms od Różyczki z dzis

Aleksander urodzony wczoraj o godz. 15.00 wazy 3600 i mierzy 57 cm moje szczęscie. Poród cięzki ale juz nie pamiętam tego bólu i doszłam do siebie. Teraz walczymy o karmienie piersią, mam mało pokarmu i płaskie ssutki i mały nie chce ssać. A co u innych mamusiek?

sms od Panienki z dzis:
Hej mam synka Mikołajka. Urodzony dziś o 14 50. Ma 54 cm 3700 waga przez cc. Pozdrów wszystkie mamy na BB.

sms od KORALOWEJ:)

Dziś o 18.20 świat stanąl w miejscu. O 18.20 na swiat przyszedł nasz syn 10 pkt apgar, 58 cm i 4240g

Ostatnia edycja:
29.08.2010 r. o godz. 10.20 urodził się Wojtuś, 51 cm i 3200g, 9 pt Apgar, poród SN. Wczoraj wyszliśmy do domu. Pisałam do GSCz ale widać ie zaglada na forum.

To ja też się chwalę :-) 29.08.2010 o godzinie 9.47 przyszedł na świat nasz synek - Nikodem z wagą 3270 i miarą 51 cm :-D Poród siłami natury, ciężki choć i tak krótki, bo trwał 6 godzin. Dziś wyszliśmy do domu. Mały jest cudowny, ale straszny z niego łakomczuch. Piersi mnie bolą makabrycznie :-( ale tak naprawdę, to nieważne ;-)

reklama
Sms od Moniki373:

Dziś o 4:40 urodziłam córkę 3850 g, 58 cm.
A jak tam Mallaika?
Pozdrawiam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry