Spakowana juz jestem jakis czas ale teraz mala nie chce wyjscjakos sie jej nie spieszylewatywe musialas miec swoja?kurcze ja sie obawiam tej lewatywy bo niestety hemoroidy sie do mnie przykulalya ja nie mam pieluch poporodowych tylko wlasnie takie duuuuze podpaski z belli...nie moga byc?a majty mam flizelinoweinnych akurat nie bylo jak kupowalama z tymi ich termometrami to bajer nie?tez bylam zaskoczonawitaminy nawet po porodzie?ja cala ciaze nie bralam bo nigdy mi gin nie zasugerowal ze jest cos nie takraz tylko spytal czy cos biore to mu pow ze tylko magnez jak mi zalecil i pow ze ok to nic nie kupowalam a tu ostatnio okazalo sie jak bylam w szpitalu ze mam anemie
reklama
hehe, ja o Michale w 38. tygodniu tez mowilam ze sie nie spieszy - a urodzil sie na przelomie 38/39
lewatywe mialam swoja - srednio przyjemne doswiadczenie taka lewatywa, ale co zrobic..
ja tez mialam duze podpaski, sprawdzily sie - chociaz srednio sie to mialo do tego co slyszalam od poloznych - zeby jak najwiecej wietrzyc rane - ciezko przeciez podpaske w powietrzu trzymac ;-) w szpitalu nie wietrzylam - dopiero potem w domu i wszystko ladnie sie zagoilo, tych podpasek poszly 2 paczki, potem moglam na nocne podpaski przejsc, po prawie 3 tygodniach uspokoilo sie krwawienie.. uff..
witaminy - ja biore od momentu kiedy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy - PRENATAL CLASSIC, po porodzie jak sie karmi tez trzeba brac, zeby uzupelniac wszystkie niedobory witamin i mineralow
trzymam kciuki za Ciebie i zycze szybkiego porodu
lewatywe mialam swoja - srednio przyjemne doswiadczenie taka lewatywa, ale co zrobic..
ja tez mialam duze podpaski, sprawdzily sie - chociaz srednio sie to mialo do tego co slyszalam od poloznych - zeby jak najwiecej wietrzyc rane - ciezko przeciez podpaske w powietrzu trzymac ;-) w szpitalu nie wietrzylam - dopiero potem w domu i wszystko ladnie sie zagoilo, tych podpasek poszly 2 paczki, potem moglam na nocne podpaski przejsc, po prawie 3 tygodniach uspokoilo sie krwawienie.. uff..
witaminy - ja biore od momentu kiedy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy - PRENATAL CLASSIC, po porodzie jak sie karmi tez trzeba brac, zeby uzupelniac wszystkie niedobory witamin i mineralow
trzymam kciuki za Ciebie i zycze szybkiego porodu
no wlasnie dla mnie to tez bylo nie do przyjecia ;-) ale da sie - najgorsze, najwieksze krwawienie jest w sumie w szpitalu, potem coraz mniej wiec da sie wietrzyc, jak sie jest w domu na lozko dawalam recznik jeszcze na przescieradlo, na poczatku codziennie trzeba bylo zmieniac - po paru dniach w ogole juz nie byl potrzebny.
a tak z innej beczki: mamy problem z karmieniem dalej.. Mlody sie wkurza przy przystawianiu, a ja razem z nim.. rzadko kiedy karmimy sie z cyca.. przewaznie sciagam pokarm i dostaje z butelki.. tylko ze od dwoch dni ma wsciekly apetyt, a mi sie wydaje, ze pokarmu mam coraz mniej.. pije herbatki z hippa, ale nie widze duzej poprawy w ilosci.. poradzcie cos, prosze!!
a tak z innej beczki: mamy problem z karmieniem dalej.. Mlody sie wkurza przy przystawianiu, a ja razem z nim.. rzadko kiedy karmimy sie z cyca.. przewaznie sciagam pokarm i dostaje z butelki.. tylko ze od dwoch dni ma wsciekly apetyt, a mi sie wydaje, ze pokarmu mam coraz mniej.. pije herbatki z hippa, ale nie widze duzej poprawy w ilosci.. poradzcie cos, prosze!!
Jestem juz w domku z malaurodzilam w pt i jestem bardzo zadowolona z pobytu w szpitalupolozna mialam superkazdemu zycze takiego porodua co do karmienia to ja jeszcze nie umie pomocmoja malutka duzo pije i mam duzo mleka ale to dopiero poczatekmoze zaczal sie wkurzac bo "poczul" butelke?ponoc tak czasm sie zdarza ze potem dzieci juz nie chca z piersi pic jak dostana z butelkii spotkalam sie tez z opinia ze przez odciaganie tez moze byc mniej pokarmu a moze wrecz zanikac ale nie wiem jeszcze na ile to jest prawda bo ja jeszcze nie mam na tyle doswiadczeniamoze zajrzyj na mamusie i one Ci cos poradza?
gratulacje to Misiek bedzie mial kolezanke
ja tez mialam polozna z przydzialu ze tak powiem, nic nie placilismy
u nas z karmieniem lepiej, do perfekcji mam opanowane sciaganie pokarmu ;-) a i jest go zdecydowanie wiecej. nie wiem czemu mam opory przed karmieniem prosto z cyca.. za duzo bylo chyba stresow na poczatku i mam teraz niemile wspomnienia.. :/
ja tez mialam polozna z przydzialu ze tak powiem, nic nie placilismy
u nas z karmieniem lepiej, do perfekcji mam opanowane sciaganie pokarmu ;-) a i jest go zdecydowanie wiecej. nie wiem czemu mam opory przed karmieniem prosto z cyca.. za duzo bylo chyba stresow na poczatku i mam teraz niemile wspomnienia.. :/
To super ze karmienie idzie dobrzeja niestety az tak dobrze sobie nie radze z cycusianiemmala szaleje zawsze przy cycusiu i mnie potem tez to doprowadza do pasjialbo ja jej nie umie odpowiednio ulozyc albo ona jakas nie takaSatija piszesz na regionalnym forum?
reklama
Witam.
Niestety nie ma już wolnych miejsc w szkole rodzenia w szpitalu ani na wrzesnień ani na październik.
Taka informacje dostała w tym tygodniu jak chciałam się zapisać na zajęcia.
Szkoda
Niestety nie ma już wolnych miejsc w szkole rodzenia w szpitalu ani na wrzesnień ani na październik.
Taka informacje dostała w tym tygodniu jak chciałam się zapisać na zajęcia.
Szkoda