reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gliwice- szpital, gin

hej dziewczyny,jak obiecałam opisuje mój poród w szpitalu w Gliwicach.Muszę powiedzieć,że opieka rewelacja,położne są b.fajne,ta która mnie prowasziła super,bardzo mi pomogła urodzić szybko i bez nacięcia.Trafiłam na ip o 21,a córeczka przyszła na świat zaraz po 24,miałam możliwość godz. kąpieli w wannie co zdecydowanie przyspieszyło mój poród,ponieważ szybciej szyjka się rozwarła,potem mogłam skorzystać z piłki i miałam możliwość wyboru pozycji do rodzenia(można też w wodzie)ja rodziłam na worku sako,mozna tez prosić o wszelkie środki rozkurczowe,przeciwbólowe.Po porodzie też wspaniałe podejście do pacjentek,siostry bardzo pomagaja młodym mama w razie trudności z karmieniem,wszystko tłumaczą,na bierząco są mamy informowana o badaniach jakie sa robione dzidziusiom i o wynikach.Naprawdę bardzo polecam ten szpital i nie martwcie się tam będziecie pod naprawdę dobrą opieką,życzę powodzenia i pozdrawiam

reklama
saleminka8 - Pani Stachurska - Mucha nie jest córką zastępcy ordynatora choć jej mama również była ginekologiem (jak zwrócisz uwagę panieńskie nazwisko to Stachurska , a zastępca ordynatora ma na nazwisko Mucha po mężu) i szczerze powiem ta pani prowadziła moją ciążę do 7 miesiąca i byłam zmuszona z niej zrezygnowac kompletny brak podejscia do pacjentki a może ja miałam tylko takie szczęście a właściwie nieszczęście tak nieodpowiedniej osoby na na stanowisku ginekologa dawno nie widziałam:-/ ale może to tylko moje odczucia oby żadna z Was nie miała takich

marcysia1 - ja w swoim imieniu dziękuję za dodanie otuchy :) napisz proszę jak znajdziesz czas co przydało Ci się w szpitalu a co okazało się kompletnie zbędne :)

marcysia1 - ja w swoim imieniu dziękuję za dodanie otuchy :) napisz proszę jak znajdziesz czas co przydało Ci się w szpitalu a co okazało się kompletnie zbędne :)
:) już mówi: niezbędne:podkłady na lóżko,podpaski bella mama min2op.ręcznik jednorazowy,kubek i sztucce własne,nie uzywałam wkładek laktacyjnych bo nie nosniłam stanika,a i pokarm nie leciał samoistnie,dopiero w domku.Nie wiem co by tu jeszcze,ciuszki dla malutkiej,pampersy chusteczki jakis kremik do pupki to się przydało,dziewczyny jak macie jakieś pytania to piszcie odpowiem jak będę potrafiła :) trzymajcie się cieplutko,pozdrawiam

Hej dziewczyny :-) Widzę, że tu otrzymam pomoc a pisałam na innym wątku. :sorry:Polecicie mi ginekologa?
marcysia1 gratuluję ślicznej cureńki!! :-):-):-)

marcysia1 chodziłaś prywatnie czy z NFZ i gdzie do niej chodziłaś? ja zaczynam szukać dobrego ginekologa do prowadzenia drugiej ciąży:D:D:D

reklama
Do góry