reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

Ja myślałam dla swojego brzdąca o takim autku-jeździku oraz też jakieś zabawki edukacyjne, bo to chyba fajna zabawka: uczy-bawi, dobra też zabawka dla rodzicow do wspolnej zabawy z dzieckiem.:szok:
Hej, mamusie chłopców, a wy jakie macie pomysły ?!:dull:
A jak konkurs świąteczny, sms'y wysyłacie?!
MIŁEGO DNIA

reklama
syl1982wia, w Biedronce są za 2 zł, jogurty w fajnych opakowaniach - takich ludzikach z kapeluszami, może jogurt z takiego opakowania będzie maleństwu lepiej smakował( nawet zmieniony na danonka) mój mały chwyta za nózki, i sam sobie radzi i bardzo mu się to podoba.
Później można to wykorzystać do innych smakołyków - np. budyń czy nawet jakieś musy owocowe czy warzywne. :-D POLECAM też innym mamom niejadków ale i smakoszom.
SMACZNEGO:-)

Witajcie
Borys jest przesliczny!!niezły przystojniaczek:-D
My juz mamy za soba przwie wszystkie szczepienia z grypa wlacznie:tak:
jeszcze tylko jak mala skaczy 2 latka to na pneumokoki ja chce zaszczepic:tak:
Natalka mowi juz coraz ładniej i coraz wiecejjest bystra i szybko sie uczy-no i UWIELBIA domisie
Lubi malowac kredkami

A oto ona:-D tak sie smiala ze az plakała:-D

No a co by mial niebyc dumny mały wyrywa panienki:-D :-D hehe pewnie jeszcze to komentowal ze ma cos po tatusiu:tak: :-D :-)

Akurat przed robienie tego zdjecia wyglupiałsmy sie z Natalka i temu taka rozbawiona:-D

hej
anetas ale masz przystojniaka:tak:
bernatka moja Oliwi tez chyba juz pisałam ze oglada teletubisie i domisie ,pól dnia by pisała :-D
Oliwia ładnie składa zdania tak rozumiemy sie bez słów ,wszystko łapie na poczekaniu:-Dale nie umie pozegnac sie z cycusiem musi miec go w nocy;-)
Tez pare zdiec przesyłam:-)

anetas,chłopcy chyba tak mają,że zaczynają później mówic,mój Kacperek też tylko po swojemu mówi,ale za to wszystko rozumie i dwa razy nie trzeba mu powtarzać :happy: (wszyscy za to komentują,że jak już zacznie mówić to odrazu pełnymi zdaniami, poczekamy zobaczymy):-)
A jeżeli chodzi o programy telewizyjne od których nie można go oderwać to również Domisie oraz bardzo lubi Lippi i Messy (język angielski dla dzieci), a szczególnie tego czarodzieja ja czruje i spod pałeczki lecą mu gwiazdki,no i oczywiście reklamy, ale ulubionej bajki np wieczorynki jeszcze nie ma,chyba jeszcze za wcześnie na dłuższe posiedzenia przed telewizorem jak bajka,szybko się nudzi :eek: :baffled:

Cześć dziewczęta - chyba wszystkie już robicie przygotowania do świąt bo coś pusto od 2 grudnia:confused: Brakuje czasu?! Mam pytanie czy ktoraś z Was jest może z Poznania i zna żłobek na ul.Klonowica, od stycznia przeprowadzamy się wlaśnie do Poznania i do tego żłobka poślę swoją pociechę,więc może Któraś coś mi może powiedzieć na temat tej placówki:-) Życzę miłego dnia

reklama
Do góry