reklama
U mnie tragedia ,dziecko moje własnie wchodzi w okres buntu dwulatka ,wszystko jest nie tak ,nie chce sie ubrac ,nie chce wyjść na spacer ,spac tez nie chce,wciąz o coś jest płacz ,na spacery znów z wózkiem chodzę a juz długi czas na nózkach chodziła swoich ,po chwili jej sie nudzi i chce o pa pa ,a ja nie daje rady jej długo nosic , oj czarno to wszystko widze ,ciekawe jak długo to bedzie trwało ,i najgorsze jest to ze nie wiem jak z nia teraz mam postepowac ,bardziej stanowczo ,czy moze z pobłazaniem i przymruzeniem oka
dziewczyny a jak u was ?
dziewczyny a jak u was ?
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Witam:-) i chciałam Wam przesłać moć gorących życzeń na ten Nowy 2007 rok,wszelkiej pomyślności i radości z dorastających pociech oraz w tym zabieganym życiu wielu wspólnie spędzonych chwil
Kasia - Jarzębinka
Kasia - Jarzębinka
Alez tu cicho jest ,jakoś nasz watek szcześcia nie miał
Ale urodzinki wielkimi krokami sie zbliżaja i bardzo jestem ciekawa jak się czują wasze maluchy :-) i co potrafią robic
Moja mówi juz ładne zdania ,tak fajnie się zastanawia co kiedy i w jakiej kolejnosci powiedziec ,zeby było dobrze ,
Nocnik opanowała do perfekcji tfu tfu żeby nie zapeszyć,nawet sama się rozbiera i siada na nocnik ,potem sie ubierze ,może nie dokładnie ale zawsze ,teraz ucze ja spania bez pieluszki ,narazie na drzemkach ale z kiepskim rezultatem ale mamy jeszcze czas
Zastanawiam sie nad przedszkolem ,pewnie od września tam pójdzie
ulubione jej zajęcie jak na razie to oglądanie książek ,skakanie na łóżku i szaleństwa na śniegu jak jest :-)
Niedługo bilans dwulatka i aż się boję ,taki bedzie lament :-(
pozdrawiam
Ale urodzinki wielkimi krokami sie zbliżaja i bardzo jestem ciekawa jak się czują wasze maluchy :-) i co potrafią robic
Moja mówi juz ładne zdania ,tak fajnie się zastanawia co kiedy i w jakiej kolejnosci powiedziec ,zeby było dobrze ,
Nocnik opanowała do perfekcji tfu tfu żeby nie zapeszyć,nawet sama się rozbiera i siada na nocnik ,potem sie ubierze ,może nie dokładnie ale zawsze ,teraz ucze ja spania bez pieluszki ,narazie na drzemkach ale z kiepskim rezultatem ale mamy jeszcze czas
Zastanawiam sie nad przedszkolem ,pewnie od września tam pójdzie
ulubione jej zajęcie jak na razie to oglądanie książek ,skakanie na łóżku i szaleństwa na śniegu jak jest :-)
Niedługo bilans dwulatka i aż się boję ,taki bedzie lament :-(
pozdrawiam
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
hej
Noelia dobrze ze mi przypomnialas o bilansie bo bym zapomniala wielkie dzieki
Noelia dobrze ze mi przypomnialas o bilansie bo bym zapomniala wielkie dzieki
Co do naszych osiągniec ,to tak mówimy ładnie zdaniami umi juz 2 wierszyki ,odzwyczaiłam ja od cycusia z wielkim bólem to poszło ale jak byłam w szpitalu, nocnikowanie w dzien bez pampersa ,od niedawna bo jak widziała nocnik to zaraz uciekała mam nadzieję że do 2 urodzin juz bedzie chodzic bez pampersa;-)
reklama
Oliwka mam nadzieje że juz wszystko dobrze z tobą i dzidzia
Wczoraj pytałam się pielegniarki jak taki bilans wyglada ,wiec od razu stwierdziłam że będzie płacz ,ale przygotowuje ja ,opowiadam jej co i jak ,mam nadzieje że to choc w małym stopniu pomoze i że może nie będzie płakac
Moja Emi wierszyków nie mówi ,czasem jak ma powtórzyć jakies słowo ,to się boi że nie bedzie umiec powtórzyc i dlatego własciwie nie uczę jej jeszcze żadnych wierszyków
Wczoraj pytałam się pielegniarki jak taki bilans wyglada ,wiec od razu stwierdziłam że będzie płacz ,ale przygotowuje ja ,opowiadam jej co i jak ,mam nadzieje że to choc w małym stopniu pomoze i że może nie będzie płakac
Moja Emi wierszyków nie mówi ,czasem jak ma powtórzyć jakies słowo ,to się boi że nie bedzie umiec powtórzyc i dlatego własciwie nie uczę jej jeszcze żadnych wierszyków