reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
Moja dziewczyna dostanie od nas kuchnie kubusia puchatka ,i to chyba na tyle ,bardzo fajna rzecz mysle ,zobaczymy co Emi na to :confused:

Reszta rodzinki nie wiem co

U mnie tragedia ,dziecko moje własnie wchodzi w okres buntu dwulatka ,wszystko jest nie tak ,nie chce sie ubrac ,nie chce wyjść na spacer ,spac tez nie chce,wciąz o coś jest płacz ,na spacery znów z wózkiem chodzę a juz długi czas na nózkach chodziła swoich ,po chwili jej sie nudzi i chce o pa pa ,a ja nie daje rady jej długo nosic ,:no: :baffled: :happy: oj czarno to wszystko widze ,ciekawe jak długo to bedzie trwało ,i najgorsze jest to ze nie wiem jak z nia teraz mam postepowac ,bardziej stanowczo ,czy moze z pobłazaniem i przymruzeniem oka :confused:

dziewczyny a jak u was ?

Witam:-) i chciałam Wam przesłać moć gorących życzeń na ten Nowy 2007 rok,wszelkiej pomyślności i radości z dorastających pociech oraz w tym zabieganym życiu wielu wspólnie spędzonych chwil
Kasia - Jarzębinka :-D

Alez tu cicho jest ,jakoś nasz watek szcześcia nie miał :no:

Ale urodzinki wielkimi krokami sie zbliżaja i bardzo jestem ciekawa jak się czują wasze maluchy :tak: :-) i co potrafią robic

Moja mówi juz ładne zdania ,tak fajnie się zastanawia co kiedy i w jakiej kolejnosci powiedziec ,zeby było dobrze ,
Nocnik opanowała do perfekcji tfu tfu żeby nie zapeszyć,nawet sama się rozbiera i siada na nocnik ,potem sie ubierze ,może nie dokładnie ale zawsze ,teraz ucze ja spania bez pieluszki ,narazie na drzemkach ale z kiepskim rezultatem :no: ale mamy jeszcze czas:tak:

Zastanawiam sie nad przedszkolem ,pewnie od września tam pójdzie

ulubione jej zajęcie jak na razie to oglądanie książek ,skakanie na łóżku i szaleństwa na śniegu jak jest :-) :-D

Niedługo bilans dwulatka i aż się boję ,taki bedzie lament:baffled: :baffled: :zawstydzona/y: :-(

pozdrawiam

Oliwka gratuluje dzidzi w brzusiu ,co bedzie synuś czy córcia dróga:confused:

Ja tez bym już chciała drugą dzidzie ale warunki materialne niezbyt nam pozwalaja ,musimy myśleć o własnym kąci ,:tak: :happy:

NO HEJ
Dzieki za gratki:happy: wkońcu sie spełniło moje marzenie ,miec dwujke dzieci :happy:;-)Nie zagladałam bo byłam w szpitalu :tak:

Co do naszych osiągniec ,to tak mówimy ładnie zdaniami umi juz 2 wierszyki :happy:,odzwyczaiłam ja od cycusia z wielkim bólem to poszło ale jak byłam w szpitalu, nocnikowanie w dzien bez pampersa ,od niedawna bo jak widziała nocnik to zaraz uciekała mam nadzieję że do 2 urodzin juz bedzie chodzic bez pampersa;-)

reklama
Oliwka mam nadzieje że juz wszystko dobrze z tobą i dzidzia :tak:

Wczoraj pytałam się pielegniarki jak taki bilans wyglada ,wiec od razu stwierdziłam że będzie płacz ,ale przygotowuje ja ,opowiadam jej co i jak ,mam nadzieje że to choc w małym stopniu pomoze i że może nie będzie płakac

Moja Emi wierszyków nie mówi ,czasem jak ma powtórzyć jakies słowo ,to się boi że nie bedzie umiec powtórzyc i dlatego własciwie nie uczę jej jeszcze żadnych wierszyków

Do góry