reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

Ja myślałam dla swojego brzdąca o takim autku-jeździku oraz też jakieś zabawki edukacyjne, bo to chyba fajna zabawka: uczy-bawi, dobra też zabawka dla rodzicow do wspolnej zabawy z dzieckiem.:szok:
Hej, mamusie chłopców, a wy jakie macie pomysły ?!:dull:
A jak konkurs świąteczny, sms'y wysyłacie?!
MIŁEGO DNIA

reklama
syl1982wia, w Biedronce są za 2 zł, jogurty w fajnych opakowaniach - takich ludzikach z kapeluszami, może jogurt z takiego opakowania będzie maleństwu lepiej smakował( nawet zmieniony na danonka) mój mały chwyta za nózki, i sam sobie radzi i bardzo mu się to podoba.
Później można to wykorzystać do innych smakołyków - np. budyń czy nawet jakieś musy owocowe czy warzywne. :-D POLECAM też innym mamom niejadków ale i smakoszom.
SMACZNEGO:-)

Witajcie
Borys jest przesliczny!!niezły przystojniaczek:-D
My juz mamy za soba przwie wszystkie szczepienia z grypa wlacznie:tak:
jeszcze tylko jak mala skaczy 2 latka to na pneumokoki ja chce zaszczepic:tak:
Natalka mowi juz coraz ładniej i coraz wiecejjest bystra i szybko sie uczy-no i UWIELBIA domisie
Lubi malowac kredkami

A oto ona:-D tak sie smiala ze az plakała:-D

No a co by mial niebyc dumny mały wyrywa panienki:-D :-D hehe pewnie jeszcze to komentowal ze ma cos po tatusiu:tak: :-D :-)

Akurat przed robienie tego zdjecia wyglupiałsmy sie z Natalka i temu taka rozbawiona:-D

hej
anetas ale masz przystojniaka:tak:
bernatka moja Oliwi tez chyba juz pisałam ze oglada teletubisie i domisie ,pól dnia by pisała :-D
Oliwia ładnie składa zdania tak rozumiemy sie bez słów ,wszystko łapie na poczekaniu:-Dale nie umie pozegnac sie z cycusiem musi miec go w nocy;-)
Tez pare zdiec przesyłam:-)

anetas,chłopcy chyba tak mają,że zaczynają później mówic,mój Kacperek też tylko po swojemu mówi,ale za to wszystko rozumie i dwa razy nie trzeba mu powtarzać :happy: (wszyscy za to komentują,że jak już zacznie mówić to odrazu pełnymi zdaniami, poczekamy zobaczymy):-)
A jeżeli chodzi o programy telewizyjne od których nie można go oderwać to również Domisie oraz bardzo lubi Lippi i Messy (język angielski dla dzieci), a szczególnie tego czarodzieja ja czruje i spod pałeczki lecą mu gwiazdki,no i oczywiście reklamy, ale ulubionej bajki np wieczorynki jeszcze nie ma,chyba jeszcze za wcześnie na dłuższe posiedzenia przed telewizorem jak bajka,szybko się nudzi :eek: :baffled:

Cześć dziewczęta - chyba wszystkie już robicie przygotowania do świąt bo coś pusto od 2 grudnia:confused: Brakuje czasu?! Mam pytanie czy ktoraś z Was jest może z Poznania i zna żłobek na ul.Klonowica, od stycznia przeprowadzamy się wlaśnie do Poznania i do tego żłobka poślę swoją pociechę,więc może Któraś coś mi może powiedzieć na temat tej placówki:-) Życzę miłego dnia

reklama
Do góry