reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

Witaj syl1982wia rodziłam 31 marca 05, w szpitalu byłam do 4.04(jednodniowa żółtaczka):confused: A jeżeli chodzi o mleko, to mój Kacperek pije w południe jedną porcję (200ml) i wieczorem do spania druga porcje też 200.Razem je przyżądzamy i jak juz jest gotowa butla to biegnie do łóżeczka, kładzie główkę na poduszkę i czeka, i przy butli zasypia,więc nie mam kłopotu z zasypianiem:-)

reklama
Witajcie
JARZEBINKA ja rodzilam 2.03.2005 przez cc moj synek zaraz po urodzeniu przewieziony byl do kalisza bo sie za wczesnie urodzil i mial niewiele szans na przezycie. a ja lezalam do 5.03 bo wyszlam na wlasne zadanie bo chcialam pojechac do niego. A do kogo chodzilas jak bylas w ciazy?

i klapa ,mleka z niekapka pić nie chce za nic w świeciae ,trzyma go i tyle ,więc wróciłam do butli ,jestem troszkę zła ale co zrobic jak ona taka uparta jest:baffled: :dry: wole żeby mleko piła z butli niż żeby wcale nie piła.a jaki płacz przez to wszystko był:sick: :sick: :baffled:

Moja pije trzy razy dziennie ale tak po 150 ml.

Syl1982wia a przetwory mleczne jakies w ogóle je ,jogurty serki itp.
Oj to miałaś przeżycia z narodzinami synka ,ale teraz wszystko dobrze już:confused:

Witajcie
Noelia maly z przetworow mlecznych tylko wcina serki danio waniliowe jak mu dam inny smak to pluje, raz po raz probuje mu wcisnac kuleczki zbozowe nesqiuk z mlekiem to taki cwany ze mleko wypluje a kuli zjada. A co do przerzyc zwiazanych z narodzinami malego to trzeba przyznac ze troche przerzylismy mielismy strach bo nie bylo wiadomo czy wogole przerzyje, no ale na szczescie przezryl i jest dobrze rozwijajacym sie szkrabem. Do dnia dzisiejszego jezdzimy po lekarzach ale najwarzniejsze jest to ze wszystki idzie w dobrym kierunku.
Jarzebinka ja w czasie ciazy chodzilam do Budzynskiego byl super duzo mi powiedzial, wiecej niz w Krotoszynie no i obecnie tez do niego chodze, a co do Sosinskiej to slyszalam tez ze jest dobra ale minusem jest to ze nie ma etatu w szpitalu, a to najwazniejsze bo trzeba miec swojego lekarza przy sobie w trakcie ciazy.

syl1982wia również wiele dobrego słyszałam o Budzyńskim, więc byłaś i jesteś pod dobrą opieką ( zreszta chyba ordynator oddziału?!):-p

WITAM PONOWNIE!:-p
A teraz pytanie z innej beczki, może macie jakiś oryginalny i fajny pomysł na prezent mikołajkowy bądź gwiazdkowy dla naszych BĄBLI?! byłabym wdzięczna za kilka pomysłów...............................................:shocked2:

hej
ja tez sie zastanawiam nad prezencikiem,napewno dostanie zabawkowy komputerek bo tylko majstruje przy naszym :-Dale co jeszcze to niewiem

reklama
Ja myślałam o wózku ale już takim bardziej wypasionym ,ale te co są nawet na allegro mi się nie podobają ,są zrobione byle jak i byle jak to wszystko wygląda ,więc jak znajde jakis porządny to na pewno kupię

i jeszcze pewnie jakieś układanki edukacyjne ,niech trenuje główke :-D :tak:

Do góry