reklama
Jestem tu nowa tak więc wypada coś o sobie napisać i oczywiście o moim słoneczku :-).
Nasza córcia Wiki urodziła się 23 marca, ważyła 3180g i miała 52cm "wzrostu", hehe.
My jesteśmy ze sobą ponad 8 lat; 7 czerwca bierzemy Ślub.
Mam nadzieję, że mimo gorączki przedślubnej uda mi się wpaść od czasu do czasu :-).
Pozdrawiam.
Nasza córcia Wiki urodziła się 23 marca, ważyła 3180g i miała 52cm "wzrostu", hehe.
My jesteśmy ze sobą ponad 8 lat; 7 czerwca bierzemy Ślub.
Mam nadzieję, że mimo gorączki przedślubnej uda mi się wpaść od czasu do czasu :-).
Pozdrawiam.
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
NOELIA OLIWKA29 widze ze temat lekarza tez u was jest niezly moj Oliwier juz tyle przeszedl ze na widok Osrodka Zdrowia juz ryczy a wyobrazcie sobie co jest dalej, jak mam wchodzic z nim do gabinetu to sie prezy i wyrywa,a inni sie gapia jakby ich dzieci tak nie robily.
Dziewczyny co do wierszykow to moze za dwa lata sie doczekam bo narazie tylko mama, tata i mynymyny(jesc):-)
Dziewczyny co do wierszykow to moze za dwa lata sie doczekam bo narazie tylko mama, tata i mynymyny(jesc):-)
LittlePrincess
Początkująca w BB
A moja Zuzia lubi chodzić do lekarza, zawsze po wizycie dostaje medal , czasem tez Pani coś jej da np: śliniaczek , patyczki. Uwielbiam naszą Panią Doktor.
Ja własciwie nie wiem czemu Emi tak się do lekarza zraziła ,chodzimy praktycznie tylko na szczepienia (tfu tfu żeby nie zapeszyć ),nic nie moge na to poradzic ,lekarz jest własciwie trochę burak ,ale nie jakos bardzo ,tez daje Emi medal ,nawet ostatnio ,juz z gabinetu wyszłyśmy a on po chwili leci jeszcze z karteczka do kolorowania dla Emi , to było miłe i sru ,jak sie boi to niech sobie popłacze ,po badaniu ,juz nie płacze i papa robi
magialenna
Styczniowe mamy'06
dziewczyn, wybieramy sie na urodziny do dwulatki, moze macie jakieś pomysły na prezent...
reklama