reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

Witaj syl1982wia rodziłam 31 marca 05, w szpitalu byłam do 4.04(jednodniowa żółtaczka):confused: A jeżeli chodzi o mleko, to mój Kacperek pije w południe jedną porcję (200ml) i wieczorem do spania druga porcje też 200.Razem je przyżądzamy i jak juz jest gotowa butla to biegnie do łóżeczka, kładzie główkę na poduszkę i czeka, i przy butli zasypia,więc nie mam kłopotu z zasypianiem:-)

reklama
Witajcie
JARZEBINKA ja rodzilam 2.03.2005 przez cc moj synek zaraz po urodzeniu przewieziony byl do kalisza bo sie za wczesnie urodzil i mial niewiele szans na przezycie. a ja lezalam do 5.03 bo wyszlam na wlasne zadanie bo chcialam pojechac do niego. A do kogo chodzilas jak bylas w ciazy?

i klapa ,mleka z niekapka pić nie chce za nic w świeciae ,trzyma go i tyle ,więc wróciłam do butli ,jestem troszkę zła ale co zrobic jak ona taka uparta jest:baffled: :dry: wole żeby mleko piła z butli niż żeby wcale nie piła.a jaki płacz przez to wszystko był:sick: :sick: :baffled:

Moja pije trzy razy dziennie ale tak po 150 ml.

Syl1982wia a przetwory mleczne jakies w ogóle je ,jogurty serki itp.
Oj to miałaś przeżycia z narodzinami synka ,ale teraz wszystko dobrze już:confused:

Witajcie
Noelia maly z przetworow mlecznych tylko wcina serki danio waniliowe jak mu dam inny smak to pluje, raz po raz probuje mu wcisnac kuleczki zbozowe nesqiuk z mlekiem to taki cwany ze mleko wypluje a kuli zjada. A co do przerzyc zwiazanych z narodzinami malego to trzeba przyznac ze troche przerzylismy mielismy strach bo nie bylo wiadomo czy wogole przerzyje, no ale na szczescie przezryl i jest dobrze rozwijajacym sie szkrabem. Do dnia dzisiejszego jezdzimy po lekarzach ale najwarzniejsze jest to ze wszystki idzie w dobrym kierunku.
Jarzebinka ja w czasie ciazy chodzilam do Budzynskiego byl super duzo mi powiedzial, wiecej niz w Krotoszynie no i obecnie tez do niego chodze, a co do Sosinskiej to slyszalam tez ze jest dobra ale minusem jest to ze nie ma etatu w szpitalu, a to najwazniejsze bo trzeba miec swojego lekarza przy sobie w trakcie ciazy.

syl1982wia również wiele dobrego słyszałam o Budzyńskim, więc byłaś i jesteś pod dobrą opieką ( zreszta chyba ordynator oddziału?!):-p

WITAM PONOWNIE!:-p
A teraz pytanie z innej beczki, może macie jakiś oryginalny i fajny pomysł na prezent mikołajkowy bądź gwiazdkowy dla naszych BĄBLI?! byłabym wdzięczna za kilka pomysłów...............................................:shocked2:

hej
ja tez sie zastanawiam nad prezencikiem,napewno dostanie zabawkowy komputerek bo tylko majstruje przy naszym :-Dale co jeszcze to niewiem

reklama
Ja myślałam o wózku ale już takim bardziej wypasionym ,ale te co są nawet na allegro mi się nie podobają ,są zrobione byle jak i byle jak to wszystko wygląda ,więc jak znajde jakis porządny to na pewno kupię

i jeszcze pewnie jakieś układanki edukacyjne ,niech trenuje główke :-D :tak:

Do góry