reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
Oliwka 29 Co do czytania książek - to Kacperek też czyta, przekłada kartkę po kartce, delikatnie że wszystkie są całe. I tylko rączką wskazuje na kolorowe obrazki ale tylko sie cieszy i czaka aby mu opowiadac co na obrazkach :)

Witam :-D
Moja Natalka urodziła sie 12 marca:tak: 2005
Jest stasznie odwazna dziewczynka duzo juz mówi zaczyna nawed skladac pojedyncze zdania-dzis jak pani doktor z nia rozmawiala to powiedziala ze moge byc dumna z małej ze tyle juz mówi i ze nawed wyraznie:-D
Natalka strasznie lubi bawic sie z dziecmi ale to pewnie dlatego ze prawia caly czas jest tylko zemna:zawstydzona/y: bo ja jestem na wychowawczym-Natalaka jest niejadkiem-a mimo to wage ma doskonała wazy 12 kilo to moze nawed ciut za duzo.............:confused:

Uwielbia ogladac domisie i teletubisie:tak:
A oto ona w całosci ;-)
5d1975d08e75d47d146ff123fdace7e4,10,19,0.jpg

komentarz do zdjecia-spodnie niestety po 3 praniach sie niesprały i niestety musiałam je wyrzucic :zawstydzona/y:

CZEŚC BERNADKA

Świetne zdjęcie ,cała ubrudzona w węglu ,super ,lubię jak dzieciaki nie są w czystosci trzymane ,tylko moga wszystkiego spróbować ,sa wtedy takie szczęśliwe:tak: :-D :-D :-D :-D

Tak tak ,zdrowe i szczęsliwe ,Ja zawsze pozwalałam Emi w piasku grzebac i się pobrudzić ,na co tesciowa z poczatku nie mogła patrzec ,jak Emi wzieła piasek do reki to zaraz kazała wywalić jej bo to brudne:no: :eek: tragedia:wściekła/y: ale wie że ma robic tak ja chce i już się nie wtrąca .
Ja zakładam Emi kalosze i po kałużach pokazałam jak ma chodzić ,jak ma liściech łazić i nogami je rozsypywać ,a jaka ma z tego wszystkiego radość ,miło popatrzeć:tak: :-D

A moja Emi z rezerwą podchodzi do dzieci ,musze szukać dla niej towarzystwa maluchów ,bo jak pójdzie w przyszłości do przedszkola to może jej być trudno:baffled: w sumie teraz nauczyła sie bawić koło dzieci i to już dużo bo kiedyś brała moją rekę i chciała zaraz uciekac ,a teraz już zostaję i bawi sie ,obserwuje,myslę ze jak więcej by miała okazji ,zrobi sie śmielsza:dry:

reklama
No dokladnie ja tez sie Natalce zawsze pozwalałam wybrudzic i nigdy niestalam nad nia jak sroka-
Moja za to jak widzi dzieci to az piszczy:tak: uwielbia sie bawic z dzieciakami-zawsze wola-oć sie bawic-oc sie bawic
hehe
Uciekam spac-dobej nocy:-D

Do góry