reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
Oliwka 29 Co do czytania książek - to Kacperek też czyta, przekłada kartkę po kartce, delikatnie że wszystkie są całe. I tylko rączką wskazuje na kolorowe obrazki ale tylko sie cieszy i czaka aby mu opowiadac co na obrazkach :)

Witam :-D
Moja Natalka urodziła sie 12 marca:tak: 2005
Jest stasznie odwazna dziewczynka duzo juz mówi zaczyna nawed skladac pojedyncze zdania-dzis jak pani doktor z nia rozmawiala to powiedziala ze moge byc dumna z małej ze tyle juz mówi i ze nawed wyraznie:-D
Natalka strasznie lubi bawic sie z dziecmi ale to pewnie dlatego ze prawia caly czas jest tylko zemna:zawstydzona/y: bo ja jestem na wychowawczym-Natalaka jest niejadkiem-a mimo to wage ma doskonała wazy 12 kilo to moze nawed ciut za duzo.............:confused:

Uwielbia ogladac domisie i teletubisie:tak:
A oto ona w całosci ;-)
5d1975d08e75d47d146ff123fdace7e4,10,19,0.jpg

komentarz do zdjecia-spodnie niestety po 3 praniach sie niesprały i niestety musiałam je wyrzucic :zawstydzona/y:

CZEŚC BERNADKA

Świetne zdjęcie ,cała ubrudzona w węglu ,super ,lubię jak dzieciaki nie są w czystosci trzymane ,tylko moga wszystkiego spróbować ,sa wtedy takie szczęśliwe:tak: :-D :-D :-D :-D

Tak tak ,zdrowe i szczęsliwe ,Ja zawsze pozwalałam Emi w piasku grzebac i się pobrudzić ,na co tesciowa z poczatku nie mogła patrzec ,jak Emi wzieła piasek do reki to zaraz kazała wywalić jej bo to brudne:no: :eek: tragedia:wściekła/y: ale wie że ma robic tak ja chce i już się nie wtrąca .
Ja zakładam Emi kalosze i po kałużach pokazałam jak ma chodzić ,jak ma liściech łazić i nogami je rozsypywać ,a jaka ma z tego wszystkiego radość ,miło popatrzeć:tak: :-D

A moja Emi z rezerwą podchodzi do dzieci ,musze szukać dla niej towarzystwa maluchów ,bo jak pójdzie w przyszłości do przedszkola to może jej być trudno:baffled: w sumie teraz nauczyła sie bawić koło dzieci i to już dużo bo kiedyś brała moją rekę i chciała zaraz uciekac ,a teraz już zostaję i bawi sie ,obserwuje,myslę ze jak więcej by miała okazji ,zrobi sie śmielsza:dry:

reklama
No dokladnie ja tez sie Natalce zawsze pozwalałam wybrudzic i nigdy niestalam nad nia jak sroka-
Moja za to jak widzi dzieci to az piszczy:tak: uwielbia sie bawic z dzieciakami-zawsze wola-oć sie bawic-oc sie bawic
hehe
Uciekam spac-dobej nocy:-D

Do góry