reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

isunia, oj tak ma wielkie pole do popisu, tutaj z przodu to tylko taki mały trawniczek, ale podwórko z tyyyyyyyyyyyyyyyyyłu to jest dopiero coś, boisko można zrobić :tak::-D:laugh2: do końca czerwca powinniśmy zamknąć wszystkie formalności i heja :tak::-D wczoraj byliśmy pooglądać płytki i wystrój do łazienki i płytki na salon, kuchnię i przedpokój, :laugh2: wstępnie mamy wybrane, ale,że mamy jeszcze miesiąc to odwiedzimy jeszcze kilka sklepów i może trafimy na jakąś fajną promocję??? :laugh2: bo tyle będziemy remontować na dzień dobry - łazienkę bo musimy, i płytki na podłogę bo chcemy :tak: reszte tylko odmalujemy i będzie można mieszkać a pozostały ewentualny remont z biegiem czasu :tak: zobaczymy jak będzie po zimie :tak::-D:laugh2:

miłego

reklama
Hej

Jarzebinko domek śliczniutki ,podobaja mi sie takie nie wysokie ....jest mniej sprzątania:zawstydzona/y::-ptrzymam dalej kciuki ,zeby wsio było OK ,ale najlepsza część przed wami ..urządzanie ;-)

Isunia i jak noc bez pieluchy ???Mam nadzieje ze sie udało:tak:

Co do tego dentysty ,to juz po sprawie ,poszłam tam ,popytałam ,niestety nic nie chca zrobic taniej ,wiec powiedziałam ze wujek odwołuje wizyte,bedzie w Polsce za dwa miechy to sobie zrobi i juz.
Spotkałam dzis na placu zabaw jedna Polke,nawet miła ,dowiedziałm sie gdzie uczą angielskiego za darmo ,koło mnie,mozna dziecko wziąść ,bede chodzic na razie ,ale od września pójde na taki z porzadny ;-)

Jutro jedziemy do ZOO i zamek zwiedzić:-)

zycze miłego weekendu​

wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków :-):laugh2::-D

moi panowie poszli pograć w piłkę, a ja mam wolne :tak: popołudniu pojedziemy tez chyba nad wode na piknik, bo pogoda u nas jest rewelacyjna, do 30 stopni w cieniu i szkoda siedzieć w domku, troszke trzeba załapac słoneczka :tak: a i mały sobie pobiega :-D:tak::laugh2:

przyjemnego rodzinnego dzionka:laugh2::-D:laugh2:

Hej Isunia ,
dobrze ze z dzidzia dobrze ,:tak::tak:,mozesz spac spokojnie
Mi mieszka się dobrze:tak:coraz lepeij sie tu czuję ,lubie jak wiara sie usmiecha ,sa zyczliwi to i ja jestm weselszai urzedach jest tez OK .

Wiesz złożyłam podanie o mieszkanie socjalne,i jutro beda u nas ,....jestem przerażona ,nie wiem o co beda pytac itd..
Mozesz mi cos podpowiedziec

Isunia ,Jak nocki ??dalej suche :confused:

Jarzebinka co z domkiem ..juz wasz?

My na dzien dziecka bylismy w ZOO ,super fajnie było i wszstko tak fajnie zrobione ze krat nie byloo prawie widac dużooo zieleni ,całe zoo na górce zrobione to do góry musielismy wchodzic to schodzic ,Emilce się podobało bardzo :tak::tak:

reklama
Dzięki Isunia ,ja jestem w kompletnym szoku ze tak szybko opowidzieli ,wysłałam podanie w srode w zeszłym tygodniu ,w sobote dostałam odpowiedz ze w czwartek przychodza :szok: no nic jak przeżyje jutrzejszy dzień to napisze co sie działo

Ja sładałam podanie o mieszkanie nie w consilu ale w housing association,ponoc mieszkanka sa w lepszym stanie ,ale nie mozna ich wykupywac

Do góry