reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

Hurra hurra ,ale sie ciesze ,bedziecie miec własny domek :tak:trzymam wiec kciuki za pozytywna odpowiedz z banku :tak:
A gdzie ten domek w Poznaniu w centrum gdzieś czy na obrzeżach?I podwureczko tez bedzie?
Poznan troche znam ,mam tam dwie siostry,i do technikum tam chodizłam

reklama
noelia, jakby co to sporo od Poznania, w kierunku na Oborniki ( jakieś 45 km) ale wjazd prosto na naszą pracę, więc tyle dobrze,że nie trzeba będzie przejeżdzać rano przez cały Poznań :tak::-D:tak: podwórko i to spore, bo działka ma 3900, cała w trawce i obsadzona żywopłotem na około :tak: nas nie stać na coś bliżej, bo wtedy zakup takiego domku to taka kasa,że porostu .................. klękajcie narody :no: a przecież jeszcze trzeba za coś żyć i funkcjonować :tak: ale właśnie przerabiamy sobie autko na gaz, więc powinno być OK :tak: a czasem dłużej przejeżdza się przez Poznań, niż my będziemy jechać do Poznania:tak::-):laugh2: mam tylko nadzieję,że to wszystko wypali .................

miłego, pozdrawiam :rofl2:

myślę,że jakby teraz się nie udało, to podcięłoby nam to troszkę skrzydła:-( , no ale czekamy :tak: zobaczymy,:tak: jeszcze max 1,5 tyg :tak::-);-)

a wogóle to byle do 15.00 i weekend :-D tylko szkoda,że bez męża :no: bo ma dyżur w pracy sobota-niedziela 10.00-18.00

przyjemnego dnia :happy:
pozdrawiam :-):tak::-D:laugh2:

u nas dzisiaj też mało ciekawa pogoda, nie wiem czy wybierzemy sie na jakis spacerek :tak: ale wczoraj to nadrobiłam kilometry za wszystkie czasy - do południa byłam z małym w mieście a popołudnie spedzilismy na Poznańskiej Malcie, i razem wyszło ok. 10 km jak nie i z 12 :tak: wieczorem nóg nie czułam :tak::-D

ale nie zapeszać to cos sie przebija, to może wybierzemy sie jednak na spacerek, po tatusia do pracy ???? :tak:

przyjemnej niedzieli :tak::-D

a wogóle to nie wiem czy Wam się chwaliłam, ale robie prawo jazdy, jestem juz po teorii, i mniej więcej w połowie praktyki :tak: to juz tak przyszłościowo jak będzie drugi bąbel i domek za miastem, aby życie było prostrze :tak::-D:laugh2:

ups... do tej pory to autkiem tylko z mężem,:tak::-D:tak:a zdarzało sie coraz więcej sytuacji,że męża nie ma w domku, autko sto pod blokiem a ja lecę z małym na tramwaj..... :tak::-D więc teraz będę niezależna, a jeszcze jak wyprowadzimy sie na wieś, to już wogóle :tak: bez prawka, to czasem byłby problem chleb kupić, :tak: bo sprawa domku układa się coraz ładniej, no ale czekamy na 100% potwierdzenie na piśmie tego co dowiedzieliśmy się wczoraj w banku :tak:

a u nas wczoraj było potwornie zimno :no: ale dzisiaj już ponownie jest ciepełko i świeci śliczne słoneczko :-):tak::-D:laugh2:
pozdrawiam:rofl2:

halo, halo jaka ciiiiiiiiiiiisza ............. :szok:

a ja chciałam się pochwalić,że sprawa zakupu domku posunęła sie do przodu, dzisiaj idziemy do banku juz z dokumentami, za max 2 tyg. podpisujemy w banku umowę, potem notariusz i jak wszystko pójdzie terminowo to w lipcu przeprowadzka to takiego oto domku :

808515_1.jpg

reklama
Do góry