reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Wszystkiego NAj Naj Najlepszego
Dla Emilki
Dla Emilki
bo to faktycznie zaczął się miesiąc naszych maluchów
noelia, faktycznie, jeszcze troszkę i ........ już chyba pora na rodzeństwo, a i sytuacja finansowa jest stabilna, w przyszłym roku zaczniemu już myśleć o swoim kątku, więc doszliśmy do wniosku,że chyba to już ten moment, takie plany i marzenia, a zycie pokarze, aby wyszło po naszemu
a ja dzisiaj małemu załatwiam przedszkole, a chętnych ponoć dużo więcej niż miejsc, zapisy trwają od wczoraj, więc chyba się załapię
miłego dnia
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Hej dziewczynki,ja też chciałam dołączyc sie do mamuś marcowych 2005.Krystianek 29.03.2005
ZAPRASZAMY, ZAPRASZAMY, ZAPRASZAMY I witamy ponieważ jest nas bardzo mało, każdą nową chetną serdecznie witamy i zapraszamy do częstych odwiedzinek mój Kacperek jest 31.03 i jak byś napisała kilka słów o sobie, to było by nam raźniej : ja mieszkam i pracuję w Poznaniu, mały chodzi do żłobka i właśnie jestem na etapie składania wniosku do przedszkola, i mocno trzymam kciuki,że się uda, bo kurcze nie jest łatwo, w Poznaniu przypada 2 lub 3 dzieciaczków na 1 miejsce, więc jest niewesoło ale może ........ akurat
życzę miłego dnia
Dziekuje kobietki za serdeczne przyjęcie mnie do Waszego grona.
Jesli chodzi o mnie to jestem z Kielc,oprócz Krystianka jestem jeszcze mamusią dla Marysi(21.01.2007),jak na razie nie pracuję,siedze sobie w domciu i wypoczywam w towarzystwie moich pociech.Pozrawiam
Jesli chodzi o mnie to jestem z Kielc,oprócz Krystianka jestem jeszcze mamusią dla Marysi(21.01.2007),jak na razie nie pracuję,siedze sobie w domciu i wypoczywam w towarzystwie moich pociech.Pozrawiam
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
jarzebinko z tymi przedszkolami zabrzmialo wrecz absurdalnie ... nie wiadomo smiac sie czy plakac ...
tak czy siak trzymam kciuki za kacperka co by dla niego miejsce sie znalazlo ...
w Poznaniu od 2005 r. jest wyż demograficzny i właśnie Kacper się załapał, a w Polsce ponoć od 2006 też jest zwyżka dzieciaczków a z przedszkolami jest nieciekawie, a ta niepewność do 22 kwietnia, wtedy będą listy i w razie czego 4 miesiące na znalezienie opcji zastępczej, ale nie mam pojecia jakiej, bo na opiekunkę nas nie stać, babcie za daleko, i .....bedzie problem
gratuluje pociech a powiedz mi jak byłaś w drugiej ciąży, to starszy miał ponad rok i jak przeżyłaś ten okres, bo chyba lekko nie było ja dopiero jak Kacper skończył 2 latka pomyślałam o 2, a do realizacji zabieramy sie za 2 miesiąceJesli chodzi o mnie to jestem z Kielc,oprócz Krystianka jestem jeszcze mamusią dla Marysi(21.01.2007),jak na razie nie pracuję,siedze sobie w domciu i wypoczywam w towarzystwie moich pociech.Pozrawiam
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
a w dniu dzisiejszego świeta, wszystkiego co najlepsze, słoneczka, radości, przyjemności i wszystkiego naj, naj, naj...........
reklama
a w dniu dzisiejszego świeta, wszystkiego co najlepsze, słoneczka, radości, przyjemności i wszystkiego naj, naj, naj...........
dołączam sie do zyczeń;-)