reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
Wszystkiego NAj Naj Najlepszego
Dla Emilki

bo to faktycznie zaczął się miesiąc naszych maluchów :tak::-D
noelia, faktycznie, jeszcze troszkę i ........ już chyba pora na rodzeństwo, a i sytuacja finansowa jest stabilna, w przyszłym roku zaczniemu już myśleć o swoim kątku, więc doszliśmy do wniosku,że chyba to już ten moment, takie plany i marzenia, a zycie pokarze, aby wyszło po naszemu :tak::-D
a ja dzisiaj małemu załatwiam przedszkole, a chętnych ponoć dużo więcej niż miejsc, zapisy trwają od wczoraj, więc chyba się załapię :-D:tak:
miłego dnia :happy2::cool2:

Hej dziewczynki,ja też chciałam dołączyc sie do mamuś marcowych 2005.Krystianek 29.03.2005

Załączniki

• DSCN0365.JPG
    DSCN0365.JPG
    44,9 KB · Wyświetleń: 27
Hej dziewczynki,ja też chciałam dołączyc sie do mamuś marcowych 2005.Krystianek 29.03.2005

ZAPRASZAMY, ZAPRASZAMY, ZAPRASZAMY I witamy :tak::-D:tak: ponieważ jest nas bardzo mało, każdą nową chetną serdecznie witamy i zapraszamy do częstych odwiedzinek :tak::-D mój Kacperek jest 31.03 i jak byś napisała kilka słów o sobie, to było by nam raźniej : ja mieszkam i pracuję w Poznaniu, mały chodzi do żłobka i właśnie jestem na etapie składania wniosku do przedszkola, i mocno trzymam kciuki,że się uda, bo kurcze nie jest łatwo, w Poznaniu przypada 2 lub 3 dzieciaczków na 1 miejsce, więc jest niewesoło :no: ale może ........ akurat :tak:

życzę miłego dnia :happy2::cool2::happy2:

Dziekuje kobietki za serdeczne przyjęcie mnie do Waszego grona.
Jesli chodzi o mnie to jestem z Kielc,oprócz Krystianka jestem jeszcze mamusią dla Marysi(21.01.2007),jak na razie nie pracuję,siedze sobie w domciu i wypoczywam w towarzystwie moich pociech.Pozrawiam:tak:

jarzebinko z tymi przedszkolami zabrzmialo wrecz absurdalnie ... nie wiadomo smiac sie czy plakac ...
tak czy siak trzymam kciuki za kacperka co by dla niego miejsce sie znalazlo ...

w Poznaniu od 2005 r. jest wyż demograficzny i właśnie Kacper się załapał, a w Polsce ponoć od 2006 też jest zwyżka dzieciaczków :tak: a z przedszkolami jest nieciekawie, a ta niepewność do 22 kwietnia, wtedy będą listy i w razie czego 4 miesiące na znalezienie opcji zastępczej, ale nie mam pojecia jakiej, bo na opiekunkę nas nie stać, babcie za daleko, i .....bedzie problem :no:

Jesli chodzi o mnie to jestem z Kielc,oprócz Krystianka jestem jeszcze mamusią dla Marysi(21.01.2007),jak na razie nie pracuję,siedze sobie w domciu i wypoczywam w towarzystwie moich pociech.Pozrawiam:tak:
gratuluje pociech :tak::-D:tak: a powiedz mi jak byłaś w drugiej ciąży, to starszy miał ponad rok i jak przeżyłaś ten okres, bo chyba lekko nie było :tak: ja dopiero jak Kacper skończył 2 latka pomyślałam o 2, a do realizacji zabieramy sie za 2 miesiące :-D

a w dniu dzisiejszego świeta, wszystkiego co najlepsze, słoneczka, radości, przyjemności i wszystkiego naj, naj, naj...........

reklama
Do góry