reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

Ja tez się dołanczam do mamuś marcowych.Mój Krystianek 29 marca skończy 3 latka.Pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
Masiula WITAM SERDECZNIE

Isunie co u ciebie? ,popatrzyłam na twoje suwaczki i widze ze przeprowadzke miałas i pewnie dlatego nic nie pisałes ,nie piszesz ,całkiem o tej przeprowadzce waszej zapomniałam ,i martwiłam sie :-(
Mam nadzieje ze u was i u twojej dzidzi w brzusiu wszystko ok ?

Ja tez się dołanczam do mamuś marcowych.Mój Krystianek 29 marca skończy 3 latka.Pozdrawiam wszystkie mamusie.

witam serdecznie i zapraszam do częstych odwiedzin, mój Kacper 31.03 kończy 3 latka :happy2:

własnie Isunia jak nowa chatka i jak samopoczucie ???????:cool2:
miłego popołudnia i wypoczynku weekendowego :rolleyes:

halo, halo !!!! :-)

no i kupiłam małemu odkurzacz, taki fajny czerwony z oczkami i narobiłam sobie tylko problemów, bo teraz każe mi codziennie odkurzać razem z nim :no: ale ogólnie super zabawka

pozdrawiam ! :-D:-):-D

a co Tam u Was, u Waszych maluszków ?????????? :blink:;-):blink:

isunia, cieszę się,że wszystko tak sie dobrze ułożyło i z przeprowadzką :-p i że z maleństwem też OK, to i rozumiem,że Ty się czujesz lepiej już ? tylko teraz w tej nowej chatce nie przemęczaj się, bo wiem ile jest pracy przy zmianie lokum :no: Trzymaj sie ciepło i .......................... wszystkiego dobrego :tak::tak::tak:

Hej

dzieki Isunia za wyczerpujaca odpowiedz ,:tak::-).

Fajnie ze juz miałas USG i nawet dwa i ze z dzidzia ok .To własciwie kiedy oni badaja ...tuz przed porodem :szok::-( ,jakie jest rozwarcie ..hmmm dziwne to dosyć :szok:
Wiec bedziesz rodzic w Szkocji ...ciekawe jak to bedzie ...ja też miałam cesarke po długiiiiiiiiimmmmmmmmmmm meczacym porodzie ,i powiem szczerze ze wolałabym miec CC od razu przy drugim porodzie,nie wyobrazam sobie ze miałabym się tak meczyc :baffled::baffled::no::no::-:)-(

Jarzębinko
co ten odkurzacz Pyłek ....chcielismy go kupić Emilce ,ale jakis mały sie nam wydawał a cena dość wysoka:zawstydzona/y:ale moze warto było

Moja Emi jutro ma 3 urodzinki ,pieczemy ciasta ,torcik ,winko kupiłam beda chrzestni i dziadkowie ,tak skromnie ale tzeba wyprawić ,takie to moje dziewcze już duże ,przez zime wyrosła z wielu ciuszków :szok: od babci dostała już piekna książkę najpiekniejsze basnie swiata ,jakie fajne bajki i bardzo madre i pouczajace i Emilce bardzo się podobaja ,ode mnie prezent dostanie już w Irlandi ,teraz nie bede jej kupować...chyba nie bedzie zła co ???

Tata już szykuje się na nasz przyjazd ,kupuje kołdry ,pościele ,dla Emi w Koniki Pony :szok:i jakiegos misia Pony tez jej kupił :-D:-D

ale sie rozpisałam ...czas angielski powtórzyc bo Emi zaraz wstanie

noelia, jesli chodzi o odkurzacz to ja kupiłam taki:
ODKURZACZ - MUZYKA - JAK PRAWDZIWY - 3 KOLORY... (317839580) - Aukcje internetowe Allegro
mi był potrzebny taki jak najbardziej zbliżony do mojego, bo mały sie uparł,że chce taki jak mamusia, fakt za duży to on niej jest,ale buczy, wciaga paproszki,świeci, gra i jest suuuuuper, ma rączke jak mamusi, ma kułeczka jak mamusi a i cena była przystępna, a co do wielkości, przynajmnie nie zajmuje dużo miejsca, jedyna wada, to troszkę za krótka rurka do sprzątania, ale chyba da się to załatwić i poprostu kupie dłuższą rurke PCV i tyle :tak: mały jest zadowolony a to najważniejsze

miłego dnia dziewczęta :tak::-):tak:

reklama
Do góry