reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
hej

Jarzebinko oj sie narobiło twojemu synusiowi ,głupie pół paczka ...a moze był niedopieczony ....zdrówka mu zycze

Isunia
dobrze ze mała chce do przedszkola chodzic,niech się bawi z dziecmi :tak:Ja też bede musiała to przejść i napewno bede musiała długo z nia tam siedziec ..moja nie ma zbyt duzo do czynienia z dziecmi ,a bawi sie dobiero jak kogos lepiej pozna ,ma jedną koleżanke która niestety rzadko zaglada.I mam pytanko do ciebie Isunia ...czy w przedszkolach każdych pozwalaja rodzicom byc z dziecmi na poczatku czy robia problemy jak u nas?
Pisałaś o mieszkaniu twoim starym za 350 ,a ile ono miało pokoi?
Moj szuka mieszkanka dla nas ,narazie malutkiego z 1 bedroomi najtańsze widział za 325 funtów,Zastanawiam sie czy to duzo ?

dzięki z góry za odpowiedz:tak:

ale z tego co widze znow planujesz dzidzie na marzec ;-)??

może niekoniecznie marzec, zobaczymy jak wyjdzie, ale napewno najwczesniej na styczeń 2009, tak aby jak pójde na macierzyński miec rok pracy na umowie na czas określony, aby tak głupio nie wyszło,że dostałam umowe i zwiałam :-p ale jak wyjdzie to sie okarze, ale fajnie by było jakby sie udało urodzić do czerwca, bo sezon letni w ciąży, też mnie troszke przeraża, alezobaczymy jak życie zweryfikuje te plany :happy:

a co do Kacperka, to sytuacja opanowana, już o 11.00 było OK, wrócił apetyt, chęć do zabawy, nad ranem jeszcze dwa razy zwymiotował, ale już tylko ślinką i przeszło, gorączka też, więc jest zdrowy :tak: więc rada z doświadczenia :pączek o 20.00 nie wskazany a wręcz zakazany :no:

spokojnego wieczoru :-D
miłych snów :tak:
oraz spokojnego i przyjemnego weekendu:rofl2:

witam sie z Wami w południe!!! :tak:

mały ogląda Scobbi Doo, więc korzystam i zaglądam :-D

Isunia, ja też staram się aby mały jadł a szczególnie pił do 18.00, bo nocki już są bez pieluchy, ale czasem go nie upilnuję i jakos tak właśnie wyszło :sorry2:

a wiecie co moje małe dzisiaj wymyśliło:otóż od kilku dni pół kuchni mam w pokoju-robi tosty, miksuje, robi herbatkę itp. ( naszczęście wszystko wirtualnie), ale dzisiaj rano zażyczył sobie gofrów na sniadanie, więc musiałam je zrobić, a Kacper mi pomagał, a jak już były gotowe poszedł do pokoju zrobić sobie tosta, a jak go zawołałam na śniadanie to odpowiedział,że dziękuje, już nie jest głodny bo zrobił sobie tosta i już go zjadł, poprosił tylko o ciepłą herbatkę :happy: a ja się tak zrywałam bo gofry miały być na już i tak sama musiałam je zjeść

miłego dnia :rofl2:

a tak wygląda moje maleństwo jak ma wene do pomocy w pracach domowych - łazienka błyszczała, a wody na podłodze zostało po myciu po kostki, bo musiał zużyć całą wode jak dostał w wiaderku:

Zobacz załącznik 65828 Zobacz załącznik 65829

IMG_0030.JPG Zobacz załącznik 65831

a w kuchni też lubi pracować, a smietanka do placka - palce lizać

Zobacz załącznik 65832

a ten watek coś zamiera???????

a mi się przypomniało - :-) mąż czasem zagląda na Allegro i teraz patrzy także z ciekawości na większe autka, jakby co to będzie potrzeba zakupu, mały gdzieś musiał podsłyszeć naszą rozmowę i wczoraj nam tłumaczy : powiedziałem cioci( w żłobku), że będziemy mieli duże autko jak będzie braciszek albo dziewczynka :tak::tak::tak: tak więc uwaga na maluchy, bo uchy mają dłuuuuuuuuuugie :tak::tak::tak:ciekawe czy rozume o co chodzi, czy wie kto to braciszek a kto to siostrzyczka ( dziewczynka) :tak::tak::tak:teraz tylko się modlę aby nie wygadał się przed dziadkami, bo po co mają głowę zawracać pytaniami - już, a kiedy itp.

a ten watek coś zamiera???????

a mi się przypomniało - :-) mąż czasem zagląda na Allegro i teraz patrzy także z ciekawości na większe autka, jakby co to będzie potrzeba zakupu, mały gdzieś musiał podsłyszeć naszą rozmowę i wczoraj nam tłumaczy : powiedziałem cioci( w żłobku), że będziemy mieli duże autko jak będzie braciszek albo dziewczynka :tak::tak::tak: tak więc uwaga na maluchy, bo uchy mają dłuuuuuuuuuugie :tak::tak::tak:ciekawe czy rozume o co chodzi, czy wie kto to braciszek a kto to siostrzyczka ( dziewczynka) :tak::tak::tak:teraz tylko się modlę aby nie wygadał się przed dziadkami, bo po co mają głowę zawracać pytaniami - już, a kiedy itp.

Oj oj Jarzebinka ,wypapla napewno:baffled::-D:-D ,moja wszystko powtarza ,papla co jej ślina na jezyk przyniesie:tak:

I jak tam wyniki ?Mam nadzieje ze wszystko w porzadku:tak:

Isunia co tak zamilkłas ?Mam nadzieje ze wszytko dobrze z dzidzią :tak:

Mam dwa pytanka odnosnie mojego wyjazdu ?

czy mąż musi mnie wpisac gdzieś na swoje ubezpieczenie ?Mąż mówił ze wystarczy jak wyrobie NIN ?dobrze mówi?

I skoro Emi bedzie miała 3 latka w marcu to we wrzesniu nie bedzie mogła iść do tej szkoły bezpłatnej?

U nas bez zmian ,ciesze się na wyjazd,ucze sie jezyka ,mam juz stos przeróżnych książek :baffled::baffled:Mąż przyjeżdża 18 marca wiec już niedługo:tak::tak::tak:szybciutko te pół roku mineło.
Musze powiedzieć jescze mojej szefowej ze niedługo już mnie nie bedzie .....i nie wiem jak to zrobic:-:)-( bedzie zła .Dzis juz wcale nie było okazji:no::no: ,miała straszny humor:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Oj oj Jarzebinka ,wypapla napewno:baffled::-D:-D ,moja wszystko powtarza ,papla co jej ślina na jezyk przyniesie:tak:

I jak tam wyniki ?Mam nadzieje ze wszystko w porzadku:tak:

Isunia co tak zamilkłas ?Mam nadzieje ze wszytko dobrze

oj, mam nadzieję,że jednak nie ;-) jak nie będziemy poruszać tematu zmiany auta, to może zapomni, a jutro jedziemy do teściów i nie chciałabym poruszać tego tematu :tak:
jeżeli pytasz o moje nerki i wątrobę ??? to 5 marca mam tomografie komputerową i wyniki po 8-10 dniach, i 18 idę na kolejną wizytę do lekarza, więc czekam co i jak :tak: a od gina zielone światło, bo wyniki są czyste

Isunia, ja też mam nadzieje ,że wszystko OK :tak::-):tak:

Do góry