reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
moj m wciaz ma obawy przed kolejna ciaza i porodem ... no i potem poczatki ... wiesz my tu sami a co jak znow kolkowe sie trafi
strach tylko ze jak patrze na corcie to sobie mysle ze bez dzieci to strasznie bysmy sie nudzili w tych zwiazkach malzenskich QUOTE]
mój M też ma obawy, ale mam nadzieję,że do wiosny mu przejdzie już tak na 100%, wszak my kolek nie przechodziliśmy, ale może z kolejnym maleństwem obejdzie się bez takich problemów ?!?! a tak patrząc na nasze maluchy to już chyba wiekowo pora aby zacząć myśleć o rodzeństwie, bo chyba im później się to odkłada to będzie trudniejsza decyzja, a już taki 4-latek to pomoże przy maluchu a i sam więcej zadba o siebie, więc ja myślę,że teraz jest właśnie odpowiedni moment, więc tego sie Trzymaj i do dzieła!!! a jak czytam na wątku dla starających się o problemach z zajściem w ciążę, to też mam lekkie obawy,że lekko nie będzie( jak przy pierwszej ciąży, udało się w 3 cyklu) więc naprawdę nie ma już na co czekać tylko się starać, więc POWODZENIA, a jak już się uda to problemy same będą się rozwiązywały
miłego dnia
pozdrawiam
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
- życzę Wam zdrowia, życzę miłości.
Niech mały Jezus w sercu zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT !
gdzie gasną spory, goją się rany
- życzę Wam zdrowia, życzę miłości.
Niech mały Jezus w sercu zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT !
Stołów pięknie ozdobionych,
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny
- grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba. :-);-) życzy Aga z rodziną
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny
- grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba. :-);-) życzy Aga z rodziną
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam WAS serdecznie!!!! :-)
ja dopiero dzisiaj, bo mnie w pracy pozbawili kompa, i oddadzą chyba dopiero po Nowym Roku, a teraz urlopuję do 2 stycznia i korzystam u rodziców, więc się z Wami witam - MIŁEGO WIECZORU
teraz wypoczywam, bo jak jestem u swoich rodziców, to praktycznie nic nie muszę robić, tylko troszkę maluchem się zająć, ale i tak jest tyle osób do pomocy, więc wypoczywam
na Sylwestra jedziemy do znajomych na"kinder party", będą trzy pary z maluchami, więc zobaczymy co to będzie za impreza
a jak u WAS po świętach, a jak Święta u Ciebie Isunia?, a u Ciebie Noelia, Święta były wspólne???
miłego wieczoru
ja dopiero dzisiaj, bo mnie w pracy pozbawili kompa, i oddadzą chyba dopiero po Nowym Roku, a teraz urlopuję do 2 stycznia i korzystam u rodziców, więc się z Wami witam - MIŁEGO WIECZORU
teraz wypoczywam, bo jak jestem u swoich rodziców, to praktycznie nic nie muszę robić, tylko troszkę maluchem się zająć, ale i tak jest tyle osób do pomocy, więc wypoczywam
na Sylwestra jedziemy do znajomych na"kinder party", będą trzy pary z maluchami, więc zobaczymy co to będzie za impreza
a jak u WAS po świętach, a jak Święta u Ciebie Isunia?, a u Ciebie Noelia, Święta były wspólne???
miłego wieczoru
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam, ponieważ zajżrzę tutaj dopiero 3 stycznia, chciałam
pozdrawiam
Kasia
WAM złożyć najserdeczniejsze życzenia Noworoczne, aby kolejny rok przyniósł same pozytywne niespodzianki i spełniły się WASZE marzenia a maluchy rosły zdrowo
pozdrawiam
Kasia
reklama