reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
moj m wciaz ma obawy przed kolejna ciaza i porodem ... no i potem poczatki ... wiesz my tu sami a co jak znow kolkowe sie trafi :no::szok:
strach tylko ze jak patrze na corcie to sobie mysle ze bez dzieci to strasznie bysmy sie nudzili w tych zwiazkach malzenskich QUOTE]

mój M też ma obawy, ale mam nadzieję,że do wiosny mu przejdzie już tak na 100%, wszak my kolek nie przechodziliśmy, ale może z kolejnym maleństwem obejdzie się bez takich problemów ?!?! a tak patrząc na nasze maluchy to już chyba wiekowo pora aby zacząć myśleć o rodzeństwie, bo chyba im później się to odkłada to będzie trudniejsza decyzja, a już taki 4-latek to pomoże przy maluchu a i sam więcej zadba o siebie, więc ja myślę,że teraz jest właśnie odpowiedni moment, więc tego sie Trzymaj i do dzieła!!! a jak czytam na wątku dla starających się o problemach z zajściem w ciążę, to też mam lekkie obawy,że lekko nie będzie( jak przy pierwszej ciąży, udało się w 3 cyklu) więc naprawdę nie ma już na co czekać tylko się starać, więc POWODZENIA, a jak już się uda to problemy same będą się rozwiązywały

miłego dnia
pozdrawiam

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
- życzę Wam zdrowia, życzę miłości.
Niech mały Jezus w sercu zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT !

Stołów pięknie ozdobionych,
jadłem suto zastawionych
i prezentów z dwa tuziny,
niech zazdroszczą Wam rodziny!
Żadnych sporów, żadnych kłótni,
niechaj nikt nie będzie smutny
- grunt to dobre wieść pożycie,
a karpiowi... daruj życie!
I każdemu - przyjaciela,
co czasami łzę ociera...
i wszystkiego co Wam trzeba,
no i jeszcze gwiazdki z nieba. :-):tak:;-) życzy Aga z rodziną
noel014th2.gif

witam WAS serdecznie!!!! :tak::-)

ja dopiero dzisiaj, bo mnie w pracy pozbawili kompa, i oddadzą chyba dopiero po Nowym Roku, a teraz urlopuję do 2 stycznia i korzystam u rodziców, więc się z Wami witam - MIŁEGO WIECZORU :-p

teraz wypoczywam, bo jak jestem u swoich rodziców, to praktycznie nic nie muszę robić, tylko troszkę maluchem się zająć, ale i tak jest tyle osób do pomocy, więc wypoczywam

na Sylwestra jedziemy do znajomych na"kinder party", będą trzy pary z maluchami, więc zobaczymy co to będzie za impreza

a jak u WAS po świętach, a jak Święta u Ciebie Isunia?, a u Ciebie Noelia, Święta były wspólne???

miłego wieczoru :cool2::happy2:

witam, ponieważ zajżrzę tutaj dopiero 3 stycznia, chciałam

WAM złożyć najserdeczniejsze życzenia Noworoczne, aby kolejny rok przyniósł same pozytywne niespodzianki i spełniły się WASZE marzenia a maluchy rosły zdrowo

pozdrawiam
Kasia

reklama
xxx
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU ZDROWKA DLA WASZYCH POCIECH MILOSCI MEZOW ORAZ SPELNIENIA MARZEN ... I REALIZACJI PLANOW NOWOROCZNYCH ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry