reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

witam, witam i o zdrowie pytam???

isunia, Ty wcześniej pisałaś o wyimaginowanym przyjacielu, mój Kacper od wczoraj takowego mam-a otóż ma kotka, który mieszka w szufladzie z jego ubrankami, wieczorem wypił mleczko i poszedł spać, a co "każdy ma jakiegoś bzika"

miłego dnia
pozdrawiam
Kasia

reklama
Hej

zyje ,jestem jescze w Polsce,choc myslami czasem w Irlandi u boku mezusia :tak::tak::-):-)

Moje dziewcze jak narazie nie ma wyimaginowanych przyjaciół ,narazie karmi lale ,kładzie je spac i każe nam byc cicho bo spia ..ale najwieksza frajde sprawia jej czytanie książek ,ostatnio robi to na głos ,prawie krzyczy i kazda historyjkę z obrazka opowiada z ogromnym przejęciem ,:tak:bardzo to fajnie jej wychodzi ,nawet ja nagrałam na komórke i mam ja jako dzwonek :-D:-D

Mikołaj bedzie u nas już 6 grudnia ,ale to tylko taki tam mały podarek ,oczywiście musi byc książka z naklejkami ,teraz to jej się najbardziej podoba ,Na moją mikołaj w ogóle nie działa ,dzis w sklepie postawili choinkę to nawet niepamietała co to jest :no::-D:szok::-D:-D

Isunka mozesz mi napisac czy o mieszkanie socjalne mozna sie starać od razu czy trzeba tam jakiś czas mieszkac ?Ma czesto rozmawia z polakami którzy mu często cos podpowiedza i o mieszkaniach socjalnych też się dowiedział.

zdrówka zycze dla Niuski
A co z przedszkolem ?

:-):-):-)Hej
żyjemy ale ostatnie czasy troche brakuje mi dnia:-D Sara rosnie jak na drozdzach dzis bylismy na szczepionce zniosła dzielnie tylko przy trzecim wkłuciu zapłakała .Waży już 7950g i 70 cm długa .Jest przeciwieństwem Oliwki przesypia mi ładnie noce i mało co płacze:-D Oliwia zaskakuje nas z każdym dniem ,śmiejemy sie że z niej w przyszłości to niezły bajko pisarz będzie ,jestem pozytywnie zaskoczona że mi dużo pomaga przy małej:-D:-D:-D Za tydzien mamy chrzciny tak że jeszcze troche roboty mam w domku :shocked2:

Tyle napłodziłyście ze nie jestem wstanie tego przetrawić:-D

dZIEWCZYNY JESTEŚCIE ZALOGOWANE NA NASZEJ? JAK TAK TO DAJCIE NAMIARY ŻEBY WAS ODNALEŚĆ;-)

dzien dobry z rana

moje małe już się chyba wykaraskał z przeziębienia i dzisiaj poszedł do żłobka, ale za to mnie chyba rozkłada, a trudno i ciężko jest chorować pod koniec roku-rozliczenia, sprawozdania i plany na kolejny rok,huk roboty, więc nie mogę się rozłożyć

a do tego pogoda nie ciekawa, mogłoby chociaż wyjżeć słoneczko, byłoby jaśniej i przyjemniej

młego dnia

pozdrawiam

PS. jeśli chodzi o naszą-klasę, to ja jestem tam jako Kasia Włoch

reklama
isunia,
dziękuję za słoneczko, mam nadzieję, że dojdzie do nas, bo naprawdę ta szaruga jest dobijająca a do tego jestem przeziębiona i nic już mi się nie chce,

" choć miałam malutką nadzieję" tzn, pomalutku spełniacie marzenie o kolejnej dzidzi??? powodzenia

miłego dnia
i nie dajcie się pogodzie

Do góry