reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
jarzebinko jak milo ze z domku :tak::tak:
dzieki za gratulacje ...
co do pustki sprawa jest prosta ... mdli mnie ostatnio dosc mocno calymi dniami, a od komputera boli mnie glowa wiec raczej odpuszczam sesje komputerowe :baffled::baffled:

isunia wybaczone, zdrówko teraz najważniejsze, więc trzymaj się ciepło i nie daj się zjeść ( jak mawia mój M), a apropo mieszkanka, to zmiana na wynajete i czy macie sznse na to od miasta???

miłego dnia , ( mdłości jak najmniej) :happy2::tak::happy2:

hej

Ja zabiegana strasznie ,nie mam czasu na nic

Isunia nie dziekuje za słowa wsparcia i ze wierzysz w nasze powodzenie ...nie dziekuje żeby nie zapeszyc oczywiscie, jakas spokojna jestem teraz ...zobaczymy co to bedzie oznaczac

Trzymaj sie kobitko oszczedzaj sie :tak::tak::tak:,i jak komp cie meczy to faktycznie trzeba sobie odpuscic :tak:.....ale czasem pisz jak sie czujesz:tak: ,A co lekarz specjalista ginekolog powiedziaL?

No własnie udało się z socjalem ??????trzymałam kciuki ..mam dalej trzymać?Jak tobie by sie udąło z socjalnym to moze i my nie bedziemy tak strasznie długo czekac ???:-)

Jarzebinko dobrze ze juz zdrowiejecie ..już niedługo 4 luty wiec bedziesz wiedziec czy juz ruszac z druga pociecha czy nie .....trzymam ciuki zeby wszystko było dobrze ....zdrówka zycze:tak::tak::tak::tak:

Ok już zmykam dzieckiem musze sie zająć ,:-) pa

noelia, to życzę powodzenia, aby na tej obcej ziemi ułożyło Wam się po waszej myśli :tak: ja do niedzieli bez syna, dziadkowie marudzili, to dostali wnuka na 3 dni a my możemy nacieszyc się kompem i netem( bo od środy w koncu mamy w domku) a spokojnie poszukać laptopika dla małego, bo bez tego teraz się nie obejdzie ;-) będzie miał niespodziankę

miłego wieczorku :cool2:

dlaczego prawie zawsze musi byś pod górkę!?!?!?!?!?!?!:szok:

my też już marzymy o swoim ale na kredyt jeszcze nas nie stać, ale chcielibyśmy z wynajetego następną przeprowadzkę już na swoje, :tak: plus,że mąż już powoli sam zaczyna o tym rozmawiać, a dotej pory był to temat tabu, bo twierdził,że jest mu dobrze tak jak jest, ale teraz jak myślimy o drugim maleństwie chyba i jego zaczyna męczyć ta sytuacja, więc jest dobrze :-D ale jak byśmy chcieli wynająć coś większego to koszt wynajęcia i raty kredytu za swoje wyjdzie chyba na jednym poziomie, więc lepiej już spłacać kredyt za swoje:tak:

isunia, dbaj o siebie i trzymaj się dzielnie

a co do 3 migdałka to nie wycinamy, teraz farmakologicznie leczymy katar na amen i po problemie, dzisiaj druga laryngolog stwierdziła,że ten 3 migdał u Kacpra jest tak malutki,że nie ma wpływu na jego katar, więc poprostu musimy go dobrze wyleczyć i będzie OK :happy:

miłych snów :rofl2:

isunia, czyli samo życie, mam nadzieje,że w koncu będzie lepiej i jakoś się ułoży i w końcu dla nas zaświeci słoneczko :tak::-):tak:

a mały dzisiaj po tej chorobowej przerwie bezboleśnie poszedł do żlobka, na szczęście w żlobku była jego ulubiona Ciocia i było OK :happy: a jutro stomatolog ( chciałabym zrobiś kontrolę i ewentualne poprawki przed kolejną ciążą) a nie cierpię tych wizyt, po prostu .........................................:no::no::no::no::no:

dobranoc i miłych snów :laugh2::happy::-)

reklama
Hej

nie dziekuje Jarzebinko ;-);-)

Masz racje dentysta jest be ,ale przed ciąża to faktycznie warto wszystko ładnie poleczyc ...dasz rade:tak::tak:

Isunia
mysle dokładnie jak ty :tak::tak:

Podobno przy jednym dziecku mieszkania tak łatwo nie daja ...dwoje to juz co innego moze wtedy wam się uda
;-);-)

Ok spadam do pracy ....:-(

Do góry