reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
witam miło mi ze sa jakies jeszcze mamuski dzieciaków urodzonych w marcu
mam pytanko jak nauczyłyscie swoje brzdace załatwiac sie do nocniczka , moj owszem kibelek tak ale super zabawa jak spuszcza wode w kibelku natomiast nocniczek to załatwia sie na stojaco i mam problem a wiec pomocy:szok:

witaj anna_maria na naszym forum i zapraszam do częstych odwiedzin :-):-D:happy:
co do nocniczków, myślę, warto abyś cofnęła sie gdzieś na początek maja tego wątku, bo wtedy myśmy o nocniczkach i siusianiu dużo pisały :happy::confused: ja ze swoim maluchem jestem na etapie nocnika tzn. teraz już chodzimy bez pieluchy po domu a i na spacerki coraz dłuższe wybieramy się bez pieluchy i wracamy na sucho ;-):tak: a we wsześniejszych rozważaniach, każda napisała jak zaczynała przygodę z nocnikiem, więc może z jakiejś rady skorzystasz

noelia witaj po wojarzach i nie daj się katarowi :baffled: ja też walczę z katarem u Kacperka, ale chyba przeciagi w żłobku( wg isuni) wcale mi w tym nie pomagają, więc już mam go dosyć a i myślę,że mały też bo już na sam widok chusteczki ucieka, na szczęcie jest to dla niego zabawa, bo jest szczęśliwy jak za nim biegam,ale ile można :confused::sick:

oliwka, jak samopoczucie, dobrze,że upały zelżały, to chyba jest Tobie/Wam lżej?:baffled::-):tak::-D

isunia, a tutaj w Polsce, to z jakiej części kraju pochodzisz? :dry::nerd::dry:

isunia, właśnie na watku o 2 i 3 latkach, przeczytałam Twoją wypowiedź o gadaniu - "bujaj się mam" i dobrze,że siedziałam, bo pewnie spadłabym z krzesła :-):tak:mój Kacper jeszcze nie mówi, na razie tylko mama, tata, si i ble, i na tym koniec, ale pewnie jak już sie rozgada, to też nas będzie zaskakiwał podobnymi wyrażeniami :happy: a coś jeszcze ciekawego Twoja córa podchwyciła?:-):-D:happy:

reklama
Do góry