reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

noelia, życzę przyjemnego wypoczynku, bo z tego co zrozumiałam do czartku u siostry wypoczywasz, więc przyjemności :wściekła/y::cool2::zawstydzona/y::cool2::-:)cool2:

a mam pytanie, po jakim okresie nauki Wasze dzieciaczki zaczęły wołaś siku mając pieluchę na pupie? bo mój Kacper mnie wczoraj zaskoczył, byliśmy na zakupach i na spacerze i zawołał si mając pieluchę ( 2x) i bardzo spodobało mu sie sikanie na trawę, popołudniu byliśmy u koleżanki i też zawołał mając pieluchę, i tak sie zastanawiam czy to przypadek czy dobre początki na odrzucenie pieluchy( intensywna nauka chodzenia w domu bez pieluchy trwa od 5 maja) więc może już wie o co chodzi i nie zrobi w pieluchę? :-D Oliwka, Noelia a u Was jak to wyglądało, bo Wasze córy są przecież krok przed Kacprem w nauce :sick: Isunia a na jakim etapie jest Twoja Córa? :dry:

dzisiaj jest mniej słoneczka, ale bardzo cieplo i duszno, wręcz chyba burzowo :happy::-p;-):-)

reklama
oj isunia, widzę,że nadrobiłaś zaległości :tak: wpadką sie nie przejmuję, bo w końcu dopiero sie uczymy, a przecież jednego dnia wpadka a drugiego dnia mały sukces, więc idziemy do przodu :-( a zakupy sie udały, najważniejsze czyli adidasy i sandały dla małego kupione, a Kacper jest tak zachwycony bucikami,że w adidasach to najchetniej by też spał :-D a u nas dzisiaj kolejny słoneczny dzień, więc jak się utrzyma pogoda do popołudnia, to po pracy jedziemy rodzinnie nad wodę, chociaż na chwilkę,:happy: isunia Wam też przesyłam troszkę słoneczka, może nie pocztą priorytetową a może lotniczą (będzie szybciej ?) :-):confused::-):confused::-):confused::cool2:

isunia, jeżeli masz słoneczko :confused: to poleciało do Was calutkie, bo u nas właśnie leje, burza i zrobiło się zimno, więc kąpiel za oknem a nie zabawa nad wodą i popołudnie w domku, chyba że uda mi sie namówić męża i pojedziemy na zakupy do marketu ( zawsze muszę mu 3 dni wcześniej o tym mówić, bo moj mąż nie przepada za takimi zakupami) :tak:

reklama
isunia, u nas dzisiaj tez taka szkocka pogoda-zimno, deszczowo i wietrznie :baffled: brr
co do kataru, to mój Kacper żadnych kropli do nosa nie dopuszcza, czasem próbuję na śpiąco ale też nie ma szans, natychmiast sie budzi :confused: na szczęście potrafi wydmuchać nos i jakoś idzie, ja stosuję tylko maść rozgrzewającą: smaruję mu klatkę, plecki i czasem stopy ale też to troche trwa i się męczę ( w tej chwili też walczę z katarem już chyba 2 tydz. i tak się zastanawiam czy to nie będzie jakiść alergiczny ) nie wiem w jakim wieku już można zrobić testy alergiczne, ale chyba na jesien będę musiała się za to zabrać, bo przecież ile można smarkać ( szczególnie,że ostatnio pogoda nie sprzyjała chorobie bo było ładnie i słonecznie) tak więc nie jest to łatwa sprawa - już chyba wole jak kaszle, dam syrop jakieś witaminki i przechodzi a z katarem jest trudniej :szok:

Do góry