reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
isunia, o tych przeciągach nie pomyślałam, bo kto wie, może to jest przyczyna ;-), na razie walczę z tym katarem i walczę dlatego też cieszę się,że że w lecie jade nad morze, mały powdycha jodu i będzie OK i tez marzy mi sie ładna pogoda :-);-):-cool2:;-):-)
a ze szkockiego jedzenia smakuje wam coś tak, że się tym zajadacie? coś czego nie ma w Polsce? bo wogóle to chyba jest inna kuchnia, napisz np. jak wygląda sniadanie czy obiad?
a ze szkockiego jedzenia smakuje wam coś tak, że się tym zajadacie? coś czego nie ma w Polsce? bo wogóle to chyba jest inna kuchnia, napisz np. jak wygląda sniadanie czy obiad?
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
isunia, moja siostra jest w Angli i faktycznie gotowe jedzenie to codzienność: do piecyka czy mikrofali i już jest, a szczególnie u niej w rodzinie(opiekowała sie dzieckiem) na topie były paluszki rybne; teraz zamieszkała bardziej samodzielnie i sama gotuje więc też stara sie po polsku (choć ona dopiero sie uczy, więc czasem wyjdą jej cuda) ale da się zjeść, jeszcze żyją po świętach wielkanocnych pół plecaka to były półprodukty z Polski ;-)
a Waszym pociechom też życzę samych słonecznych dni, wielu wspólnie spędzonych chwil oraz radości, usmiechu i wszystkiego naj, naj, naj....
a Waszym pociechom też życzę samych słonecznych dni, wielu wspólnie spędzonych chwil oraz radości, usmiechu i wszystkiego naj, naj, naj....
czesc jestem mamuska własnie marcowego bąbla o imieniu kuba :-)
Hej
witam nowa mamusię ,pisz dużo i często ,jak wychowuje sie dwuletniego babla .
wróciłam z Komuni ,grila nie było buu ,ale i tak było fajnie ,kupa śmiechu ,po komuni pojechaliśmy do karpacza ,i po Jeleniej górze połazić ,kupiłam Emi sandałki ,nareszcie ,bo miałam z tym ogromne problemy,czułam sie w tamtych okolicach jakbym w niemczech była ,tyle tam niemców i wciąż słychac było niemiecki ,na komuni też był niemiec,nie ładny ten język
wróciłam z katarem teraz sie kuruję
witam nowa mamusię ,pisz dużo i często ,jak wychowuje sie dwuletniego babla .
wróciłam z Komuni ,grila nie było buu ,ale i tak było fajnie ,kupa śmiechu ,po komuni pojechaliśmy do karpacza ,i po Jeleniej górze połazić ,kupiłam Emi sandałki ,nareszcie ,bo miałam z tym ogromne problemy,czułam sie w tamtych okolicach jakbym w niemczech była ,tyle tam niemców i wciąż słychac było niemiecki ,na komuni też był niemiec,nie ładny ten język
wróciłam z katarem teraz sie kuruję
dzieki za tak szybki odzew i co zauwazyłam ze piszesz o jeleniej gorze a ja jestem z okolic jeleniej góry ateraz mieszkamy w anglii:-)
reklama