reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
Isunia ,ale dałas mi do myslenia z tym namiotem ,chyba poszukam takiego ,dla Emi ,pamiętam że ja jak byłam mała uwielbiałam się bawic w domkach robionych z przescieradeł i kocy:tak: :-D

Witam mamy marzec'2005.

Jestem mama grudzien'2005 i chcialam Was zaprosic na moje aukcje na allegro. Zrobilam gruntowne porzadki w szafie mojego dziecka ale i nie tylko i wystawilam tam mnostwo pieknych rzeczy - glownie nowiutkich, ktore dostalam w prezencie i albo mi sie nie spodobaly albo sie nie wstrzelily w pore roku/rozmiar wiec nigdy nie zostaly zalozone.

rzeczy tylko z Anglii i USA. Rozmiary od 3 m-cy do 2 lat! :-)

Mothercare, Carter's i inne.

Dorzucil sie do aukcji moj maz rowniez wiec moze i dla Waszych Panow cos sie znajdzie. Tez markowe ciuchy (Boss, Calvin Klein, Burton, Zara) ale te juz uzywane.

Oto link:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Serdecznie zapraszam !!!

Pozdrawiam!
Paulina

Oliwka gratuluję!(ja myślę o drugim maleństwie,ale właśnie podjełam nową pracę,więc muszę troszkę odczekać):happy: :rofl:
Jeżeli chodzi o lekarza,to w tej chwili chyba już mały się przyzwyczaił(jak poszedł do żłobka od stycznia,to wizyta u lekarza jest jak chleb powszedni raz w tygodniu)więc mam nadzieję,że bilans przejdzie gładko,:tak:
A wszystkim WASZYM kruszynką w dniu zbliżających się 2 urodzin życzę wszystkiego najlepszego a rodzicom pociechy i radości z bąbli.Bo to już niedługo każda z nas zapali 2 świeczki na torcie więc przyjemności:-)

Dziewczyny kiedy idziecie z maluchami do stomatologa ? podobno są jakieś zestawy do lakowania ząbków ,czytałam na jednym wątku że dziewczyna już z połtora rocznymu dziecku lakuje:confused:no moja do do buzi napewno nie da sobie zajrzeć:no:

DLA MARCOWYCH SOLENIZANTóW;-):-):happy:
birthday32bt0.gif

reklama
Do góry