reklama
Witam mamy marzec'2005.
Jestem mama grudzien'2005 i chcialam Was zaprosic na moje aukcje na allegro. Zrobilam gruntowne porzadki w szafie mojego dziecka ale i nie tylko i wystawilam tam mnostwo pieknych rzeczy - glownie nowiutkich, ktore dostalam w prezencie i albo mi sie nie spodobaly albo sie nie wstrzelily w pore roku/rozmiar wiec nigdy nie zostaly zalozone.
rzeczy tylko z Anglii i USA. Rozmiary od 3 m-cy do 2 lat! :-)
Mothercare, Carter's i inne.
Dorzucil sie do aukcji moj maz rowniez wiec moze i dla Waszych Panow cos sie znajdzie. Tez markowe ciuchy (Boss, Calvin Klein, Burton, Zara) ale te juz uzywane.
Oto link:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Serdecznie zapraszam !!!
Pozdrawiam!
Paulina
Jestem mama grudzien'2005 i chcialam Was zaprosic na moje aukcje na allegro. Zrobilam gruntowne porzadki w szafie mojego dziecka ale i nie tylko i wystawilam tam mnostwo pieknych rzeczy - glownie nowiutkich, ktore dostalam w prezencie i albo mi sie nie spodobaly albo sie nie wstrzelily w pore roku/rozmiar wiec nigdy nie zostaly zalozone.
rzeczy tylko z Anglii i USA. Rozmiary od 3 m-cy do 2 lat! :-)
Mothercare, Carter's i inne.
Dorzucil sie do aukcji moj maz rowniez wiec moze i dla Waszych Panow cos sie znajdzie. Tez markowe ciuchy (Boss, Calvin Klein, Burton, Zara) ale te juz uzywane.
Oto link:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Serdecznie zapraszam !!!
Pozdrawiam!
Paulina
Bociania Łąka
Fanka BB :)
heh... pamciaw szkoda, ze wszystko masz dla dziewczynki chyba czas najwyzszy pomyslec o drugim...
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Oliwka gratuluję!(ja myślę o drugim maleństwie,ale właśnie podjełam nową pracę,więc muszę troszkę odczekać)
Jeżeli chodzi o lekarza,to w tej chwili chyba już mały się przyzwyczaił(jak poszedł do żłobka od stycznia,to wizyta u lekarza jest jak chleb powszedni raz w tygodniu)więc mam nadzieję,że bilans przejdzie gładko,
A wszystkim WASZYM kruszynką w dniu zbliżających się 2 urodzin życzę wszystkiego najlepszego a rodzicom pociechy i radości z bąbli.Bo to już niedługo każda z nas zapali 2 świeczki na torcie więc przyjemności:-)
Jeżeli chodzi o lekarza,to w tej chwili chyba już mały się przyzwyczaił(jak poszedł do żłobka od stycznia,to wizyta u lekarza jest jak chleb powszedni raz w tygodniu)więc mam nadzieję,że bilans przejdzie gładko,
A wszystkim WASZYM kruszynką w dniu zbliżających się 2 urodzin życzę wszystkiego najlepszego a rodzicom pociechy i radości z bąbli.Bo to już niedługo każda z nas zapali 2 świeczki na torcie więc przyjemności:-)
Dziewczyny kiedy idziecie z maluchami do stomatologa ? podobno są jakieś zestawy do lakowania ząbków ,czytałam na jednym wątku że dziewczyna już z połtora rocznymu dziecku lakujeno moja do do buzi napewno nie da sobie zajrzeć
reklama