madzikm
Mamy lutowe'07
- Dołączył(a)
- 2 Styczeń 2007
- Postów
- 3 303
3 bit
warstwa krakersów (potrzebne jest półtorej dużej paczki, moga być herabtniki)
budyń waniliowy (ugotować 2 budynie tylko w o, l mleka żeby było gęste, wyłożyć na krakersy jak ostygnie)
kajmak (gotowa masa krówkowa lub mleko skond. słodzone gotowane 1,5 h - wykładac zimne)
krakersy
śmietanka (2 śnieżki ubić ze śmietanką 30% - 200 ml)
i specjalnie dla fredzik pomysł na obiad - mięso mielone przygotować jak na kotlety czyli jajko, bułka namoczona, przyprawy, wyłożyć na papier do pieczenia polany olejem, uklepać prostokąt około 30 na 20 cm, dodac starty żółty ser, zieleninę, papierem zwijać w roladę, włożyć do wąskiej blaszki - piec około 1h, 1h 10 minut w 180 stopniach, kroić w poprzek
warstwa krakersów (potrzebne jest półtorej dużej paczki, moga być herabtniki)
budyń waniliowy (ugotować 2 budynie tylko w o, l mleka żeby było gęste, wyłożyć na krakersy jak ostygnie)
kajmak (gotowa masa krówkowa lub mleko skond. słodzone gotowane 1,5 h - wykładac zimne)
krakersy
śmietanka (2 śnieżki ubić ze śmietanką 30% - 200 ml)
i specjalnie dla fredzik pomysł na obiad - mięso mielone przygotować jak na kotlety czyli jajko, bułka namoczona, przyprawy, wyłożyć na papier do pieczenia polany olejem, uklepać prostokąt około 30 na 20 cm, dodac starty żółty ser, zieleninę, papierem zwijać w roladę, włożyć do wąskiej blaszki - piec około 1h, 1h 10 minut w 180 stopniach, kroić w poprzek