reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

przy moim bmi moge przytyc do maks 11 kg wiec mam jeszcze do wykorzystania 10.5 kg a zjadlam cala paczke jezyków, nie wiem co jest ze mna siedze w kuchni i patrze na ogórki a poniewaz sa mocno zakrecone , wybieram ciasteczka :( i chyba zaraz zwymiotuje ,ostatnio nie jem slodkosci ;(

reklama
to ja mam juz 4 kg na plusie, brzuch z tygodnia na tydzien wiekszy...pepek mi juz wychodzi, w pierwszej ciazy tez mi wyszedl i nie wyglada to zbyt fajnie ale co poradze..dobrze ze po porodzie zaraz sie schowal.
A to moj brzuszek.
Obraz 006.jpg

Załączniki

• Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 85
Sliczne brzuszki:rolleyes: Ja jeszcze bez brzuszkowa, moze wieczorkiem po obzarstwie, ale taki chyba sie nie liczy :-p pewnie jak w pierwszej ciazy pojawi sie w okolicach 5 m-ca , ale ja glaskalam sie po nim od samego poczatku, dlatego Melcia to taki pieszczoch-tulak

chyba serduszko.jpgdzidzia (2).jpgdzidzia 3d czarno.biala.jpgdzidzia.jpgIMAG0177.jpgmózg.jpgprzekrój dzidzi.jpgprzeplywy.jpgsiusiak.jpg
No to zaczynamy od góry :
1.chyba serce?
2.dzidzia
3.dzidzia
4.dzidzia
5.kartka ;)
6.mózg ;) glowka w sensie ;)
7.dzidzia przekroj ;)?
8.dzidzia przepływy?:)
9.i wkoncu siusiaczek mały i jajeczka ;) nie wyrazne ale widac male kragle jajeczka pozniej ,fiutek a tamta długa pepowina ;)

nie robil lekarz zdjec 3d tylko nagranie mam pol na pol ;)

Załączniki

• chyba serduszko.jpg
    chyba serduszko.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 52
  • dzidzia (2).jpg
    dzidzia (2).jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 50
  • dzidzia 3d czarno.biala.jpg
    dzidzia 3d czarno.biala.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 56
  • dzidzia.jpg
    dzidzia.jpg