dziekuje ) lekarz wlaczyl sprzet oglada i mówi ze juz zna plec a ja mówie to niech pan doktor nie mówi obejrzymy dzidzie pomierzymy a ja sama zgadne , no ale jak tak patrzal to ja juz widzialam ze macha tam cos miedzy nogami , pozniej zrobil mi jeszcze przezpochwowe na chwile zeby uzyskac lepszy obraz i pokazal mi wojtusia pupe z dolu i nie dalo sie przeoczyc. jak powiedzialam ze chlopak a lekarz potwierdzil to tak chuknelam ze szczescia ze cale pietro mnie słyszalo i byl z nami kolega m , siedzzail na korytarzu i mówi a co wy sie tak darliscie ) heheh, najlepiej m mnie ucisza a ja do niego no co ty zartujesz syna mamy , a pozatym pan doktor jest przyzwyczajony do takich zachowan )!!!
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Blue, piękny synuś, a jaki nosek fajny ma
Mój Nat też do taty podobny, oprócz oczu ma wielkie po mnie
Mój Nat też do taty podobny, oprócz oczu ma wielkie po mnie
Calineczka001
Fanka BB :)
Blue ale świetnisty ten Twój Wojtuś a sprzęt to ma konkretny hehehe normalnie gęba mi się śmieje jak czytam co piszesz :-) cudo
vinga89
mamusia syneczków
ja miałam zrobić zdjęcie ale czasu ostatnio tak mało, ledwo na forum daję radę z doskoku wejść, bo Nataniel się strasznie na mnie uwziął - jak mama siada do komputera to wielki krzyk!!! ehhh
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
reklama
Calineczka001
Fanka BB :)
Fifka ale fajny!!!!!! podobny do mojego hehheheheheh ślicznie bzyczku :-) tak mówi moja siostra jak widzi coś w paski
a! przypomniało mi się...
gadam ostatnio z moją młodszą siostrą na skype i przyszła nasza siostrzenica- moja chrześnica (4 latka) oczywiście gdy już o wszystko wypytała i sobie ze mną pogadała szturcha moją siostrę i mówi: "ciociu Oliwko wyłącz już tą ciocię Jolkę bo mam jej dość... ja chcę grać w Simsy..." ale i tak jest kochana
a! przypomniało mi się...
gadam ostatnio z moją młodszą siostrą na skype i przyszła nasza siostrzenica- moja chrześnica (4 latka) oczywiście gdy już o wszystko wypytała i sobie ze mną pogadała szturcha moją siostrę i mówi: "ciociu Oliwko wyłącz już tą ciocię Jolkę bo mam jej dość... ja chcę grać w Simsy..." ale i tak jest kochana