reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

dziekuje ;)) lekarz wlaczyl sprzet oglada i mówi ze juz zna plec a ja mówie to niech pan doktor nie mówi obejrzymy dzidzie pomierzymy a ja sama zgadne , no ale jak tak patrzal to ja juz widzialam ze macha tam cos miedzy nogami , pozniej zrobil mi jeszcze przezpochwowe na chwile zeby uzyskac lepszy obraz i pokazal mi wojtusia pupe z dolu i nie dalo sie przeoczyc. jak powiedzialam ze chlopak a lekarz potwierdzil to tak chuknelam ze szczescia ze cale pietro mnie słyszalo i byl z nami kolega m , siedzzail na korytarzu i mówi a co wy sie tak darliscie ;)) heheh, najlepiej m mnie ucisza a ja do niego no co ty zartujesz syna mamy , a pozatym pan doktor jest przyzwyczajony do takich zachowan ;))!!!

reklama
Bluelove - no, no, no! fajoskie jak nie wiem to Twoje dziecię! i już teraz wiadomo, ze do taty podobne, przynajmniej od pasa w dół:)

ja miałam zrobić zdjęcie ale czasu ostatnio tak mało, ledwo na forum daję radę z doskoku wejść, bo Nataniel się strasznie na mnie uwziął - jak mama siada do komputera to wielki krzyk!!! ehhh

No to ja pochwalę się zdjęciem brzuszka! :-D Dzisiejsze :tak:

P1110330.jpg

Załączniki

• P1110330.jpg
    P1110330.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Fifka ale fajny!!!!!! podobny do mojego :-D hehheheheheh ślicznie bzyczku :-) tak mówi moja siostra jak widzi coś w paski

a! przypomniało mi się...
gadam ostatnio z moją młodszą siostrą na skype i przyszła nasza siostrzenica- moja chrześnica (4 latka) oczywiście gdy już o wszystko wypytała i sobie ze mną pogadała szturcha moją siostrę i mówi: "ciociu Oliwko wyłącz już tą ciocię Jolkę bo mam jej dość... ja chcę grać w Simsy..." :szok: ale i tak jest kochana :-D

Do góry