reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

WP_000459.jpgWP_000458.jpgTo ja NIUUNIO

Załączniki

• WP_000459.jpg
    WP_000459.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 84
  • WP_000458.jpg
    WP_000458.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 74
reklama
och och och calineczka kocham simsy niestety od czasu jak sie zadałam z tym moim dzieciorobem....nie mam czassu na nie...no dzieci ciągle robie hehe....ale kocham miłością dozgonną. Wiem że to dla dzieci ale co ja moge mnie zauroczyły

fifka brzusiol cudny...teraz utwierdzam sie w przekonaniu że mój brzuch to też ciąża....bo do tej pory wypierałam i myslalam że to sama spożywka...a ty taka chudziutka mamuśka

pustiszi ale się zwinoł ten twój niunio plecami sie zastawił ehehehe...jak wy płeć dostrzegliście? śliczne fotosy

Jak tylko zaczeło się badanie nóżki luźno od razu siurek wisi a jak tylko go ginka poszturchała jak się zwinął śmiałam się że ze śmiechu go tak skuliło :)

Pustiszi przystojniak rośnie jak nic :-)śliczna kruszynka :tak:

diablica to jest nas więcej ja też bardzo lubię :-pjak pójdę na l4 to już wiem, że znów będzie "Tomek wgraj mi wszystkie dodatki..........no weśśśśśśśśśś"

fifulec brzunio sliczny!! :)) zgrabniucha l)
pustiszi wiedzialam ze bedzie niunio cudnie tatus caly szczesliwy prawda ;) i mamusia ;) jkaki on cudny hihi :))!!!!

Ależ jaki on zwiniety w kłębuszek:) no poprostu cudo:) Ja już się nie moge doczekac jak pojde na 4d...ale to dopiero na połówkowe:)

reklama
Pustiszi, jaki fajny bobasek :) cudo!!!

widzę, że nie tylko ja "simsiara". mój gada, że jak dziecko się zachowuję :p ale co tam, czasem można hehe

Do góry