reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
DSCF4953.jpg No to i moj :)z początku 16 tyg :)

Załączniki

• DSCF4953.jpg
    DSCF4953.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 62
Macie piękne brzuszki dziewczyny. Ile ja bym dała żeby wyglądać tak jak Wy (pomijając mój ukochany tyłek :p )
A wyglądam jak piłka. I toczę się jak piłka.
Na szczęście mój mnie pociesza na swój rozbrajający sposób "Kochanie, nie jesteś gruba... jesteś... eeee... otulona" I jak tu się nie śmiać z niego i z samej siebie?

22072013328.jpg

A oto mój brzuszek:)
Jak narazie mały, ale to pewnie dlatego,że moja waga stoi w miejscu, mimo, że maleństwo cały czas rośnie :)

Załączniki

• 22072013328.jpg
    22072013328.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
kasia słodki ten twój brzunio... fajne dziewczyny już te nasze brzucholki

a tu mój - sorki za minę, ale słonce mnie raziło :-p a tak chciała się do Was ładnie uśmiechnąć :-)

jaaaa.jpg

Załączniki

• jaaaa.jpg
    jaaaa.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Calineczka-sliczna kobitka zciebie :) i jaka szczuplutka.

Japewnie dlategoze druga ciaza ...to taki duzy brzuchol mam.ledwo chodze. Chociaz przez 4 tyg przytylam tylko 300gram to brzuchol mi wywalilo. Pewnie od mdlosci tak malo przytylam..nic nie robilam przez ostatni czas tylko rzygałam non op.na szczescie przeszlo :)

reklama
Calineczka ależ Ty szczuplutka:):)

Ja narazie tez nic nie przytyłam, ale brzuszek juz jest...zobaczymy ile dzisiaj waga będzie wskazywac....bo tokurcze w pewnym momencie chyba trzeba zaczac tyc....

Do góry