reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
olich, calineczka - zarąbisty brzusiol!!!

elama, kasia - no co Wy! widać, ze w ciaży Wy:)

Ikasia - czekałaś na ten brzuszek i się doczekałaś! pięknie:)

anna - ale super:) sam brzuszek, żadne tam kg więcej dookoła

a ja już 4 kg na plusie:)

ja też tyje, ale nie spodziewałam się niczego innego.. taka natura :( a brzuch mam jak w 5 miesiącu. Jak mąż wróci z pracy to poproszę go o fotke, obawiam się że przebijam każdą z was.. :(

ivi, nie dam Ci się przebić ];-> założę obcisłe ciuchy i dopiero zobaczycie mój brzuchol :p który bardziej wygląda jak bym był w spąży* niż ciąży

* spąża - termin wymyślony przeze mnie i M, oznaczający ciążę spożywczą :p

Dziewczyny, czytałam, że te najchudsze przed ciążą, najwięcej potem tyją i to normalne więc się nie martwić! :) osoby z prawidłowym BMI powinny przytyć około 12 kg, najbardziej powinny uważać te dziewczyny, które były krąglutkie już wcześniej bo najtrudniej będzie im potem zrzucić - tak piszą mądre głowy w internecie

mi z kalkulatora wagi wyszło, że mogę przytyć do 70-72 kg :szok: trochę mnie to przeraża, nigdy tyle nie ważyłam...

wiecie, niby wiem, że to dzidzia, nie jestem też osobą, która by szalała na punkcie swojej wagi no ale to zawsze mega zmiana dla ciała...

reklama
Do góry