reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Tina sliczna dziewczyna z Ciebie i przepiekny okraglaski brzucholek:-)

Bandyta Twoj usmiech jest zabojczy, widac ze wesola z Ciebie kobitka:-) Brzusio malutki , malenstwo gdzies tam sie chowa jeszcze. A ile wazysz?

Ja na pewno przytylam ostatnio bo widze po udach, w tamtej ciazy nogi mialam jak beczuszki. Ale waga mi sie zespula i nie wiem ile dokladnie a wizyta dopiero 09.09.

reklama
Mi teraz waga też skoczyła i to tak że

:szok: nie wiem ile na tym etapie ciązy powinno się przytyć, ale ja mam +5:-)
Tina piekny brzusio:tak:
Bandyta malutki masz brzusio,ale ważne aby dzidzi zdrowe bylo,wielkość brzucha przeciez o niczym nie świadczy,mi tez wszyscy mówią że mały brzusio,ale ja tam się cieszę że mnie na razie nie "rozwaliło":-D

Bandyta kochana to byl zart z tym retuszem :p
A powiedz mi ile masz wzrostu ?? Wiesz w pierwszej ciazy zawsze pozniej brzueio wyskakuje, jeszcze bedziesz narzekac ze Ci za duzy ten brzuchol jest.:p ze skarpetek ubrac nie mozesz.
A brzusio maly bo pewnie maluch sie do kregoslupa przytula :p nie no zartuje, ale jak jestes wysoka, to maluch ma wiecej miejsca stad i brzusio malo widoczny, ale to nic zlego, ciesz sie bo jq juz ledwo skarpetki ubieram i zazdroszcze Ci figury ;-)

bandyta piekny masz brzuszek nic sie nei martw u niektórych nei widac jak sa w 7 miesiacu a ty masz juz porzadny brzuch w porownaniu z tym co mialas!! :) piekny usmiech :)**

bandyta ładny malutki brzuszek, a wielkoscia sie nie martw, bo jak moja kolezanka zobaczyla na zdjeciu moj brzuch to powiedziala ze taki duzy to ona miala w 27tygodniu:) ale nie przejuje się. może faktycznie mój jest jakiś duży
34xp0km.jpg

Dziekuje dziewczyny!!!:))

Blue, Vinga pewnie polowa z nas wyglada inaczej niz sobie wyobrazamy:))) Ciekawa jestem jak wyobrazalyscie sobie mnie:p

Bandyta- super zdjecia. Brzuchem sie nie martw, ze mały. Moja kolezanka rodzila tak samo jak my rok wczesniej i do listopada nic nie bylo zupelnie widac:p Az sie zastanawiali wszyscy czy nie sciemnia;P a Ty juz masz brzuchol :p Ja tez myslalam ze jako pierworodka to nie bedzie nic widac:p a jednak:p

Dona superancki, fajniutki brzusio:))

Bandyta wlasnie teraz zacznie ci sie rozciagac ten brzuszek. Nie przejmuj sie wielkoscia, ja mialam jak slonica. 108 cm w obwodzie. Odeszly mi wody to brzuch o polowe mniejszy. Na dziecko to nie wplywa a latwiej bedzie ci wrocic do figury. U mnie to rozciagniety brzuchol po 1 ciazy
22tydz, plus 3kg
Uploaded with ImageShack.com[/img]
Uploaded with ImageShack.com
Tutaj 11 tydz

A to przed samym rozwiazaniem w poprzedniej ciazy
39tydz, plus 16kg, obwod brzucha 108cm

Ostatnia edycja:
reklama
No dobrze... wprawdzie ja uważam, że to raczej moje "otulenie" (jak to mój M nazywa), czyli tak zwana ciąża spożywcza... ale proszę, macie i uchachaną Salli z brzuchalem na początku 21 tygodnia.
O dziwo wszyscy znajomi twierdzą, że z tym brzuchem wyglądam na chudszą niż przed ciążą... Może to przez to, że na buźce mi ciut ubyło....

2013-09-01 20.58.09.jpg

Załączniki

• 2013-09-01 20.58.09.jpg
    2013-09-01 20.58.09.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 75
Do góry