reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Ja kości też nie lubię :D chciałbym być po prostu jędrna, kształtna i zgrabna :D ha ha ha

Bardzo ładne zdjęcie Gosia :))

Mój K. z brzuchem też nie obcuje zbytnio. Tylko, że przyczyną chyba są te wcześniejsze przeboje plamieniem i wyzywanie lekarza w szpitalu, że nie wolno dotykać. No i późniejsze plamienia już w domu. Przez to mnie też nie dotyka można by powiedzieć :p bo się boi, że się coś stanie.

No i tu my dzisiaj :)

Załączniki

• 1401097718807.jpg
    1401097718807.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 111
  • 1401097738664.jpg
    1401097738664.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Izis, piękny brzusio!
Przepraszam, że pytam, ale kto maluje CI paznokcie u stóp? Bo ja rady nie daję, tylko bezbarwny wchodzi w grę :tak:

Gosia, piękne zdjęcie!!!!

Jeju jakie te nasze brzuszki są pokaźne :-)

Ja nie słyszalam zlego słowa na temag mojefo wyglądu.. moze czasem w sklepie myślą że jesgem na dniach a potem szok 'ale ma Pani duzy brzuszek' w rodzinie to samo ale ja jestem dumna z tego mojego dużego brzuszka! :-) no przrciez w ciąży jestem hehe
Wiec kochane moje nie przejmować sie!

Fajne pytanie Kaspian :D haha sama maluje :) chociaż wymaga to z mojej strony trochę wysiłku ;)) ostatnio siedziałam na narożniku, plecy na oparciu a poduchy tak ulożone żebym mogła zaprzeć się na nich nogami. No i maluję w rozkroku szerokim :D tak samo jak przy goleniu nóg. Co chwilę robię przerwy na odpoczynek ;) raz też malowałam siedząc na wc - noga wysoko na ścianie, oczywiście druga na ziemi i też w rozkroku :D
Do tego szyblo mi lakier odpada albo się wyciera od butów bo mam paznokcie wypukłe - wtedy na szybcika tylko domalowuję :D

Izis, podziwiam, wygimnastykowana jesteś. Z Twojego opisu wygląda to na ciążową jogę lub pilates :-)

Izis - wow, ja mimo małego brzucha mam ogromny problem z obcięciem paznokci u nóg, dobrze, że mi wolno rosną :-D
Gosia - śliczne zdjęcie

i powiem Wam, cieszcie się, że widac Wam te brzuchy, bo u mnie wszyscy się dziwią - "jak to 2 miesiące?, przeciez niewiele widac" - szczerze, to nie chce mi się za każdym razem tłumaczyć, że mam taki brzuch, a nie inny.... ;-)

31tydzień

Załączniki

• IMG_3677.JPG
    IMG_3677.JPG
    64,1 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
uwielbiam ten wątek, zatem dołączę coś od siebie.
Fotki z dziś.. niestety z komy nic nie umiem dodać. Mam nadzieję że z kompa się uda:)
Nienawidzę swoich nóg i tyłka!
Poza tym pięknie rośniecie dziewczyny, wszystkie bez wyjątku:)

Załączniki

• 30t4d (2).jpg
    30t4d (2).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 99
  • 30t4d (3).jpg
    30t4d (3).jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 98
  • 30t4d (4).jpg
    30t4d (4).jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry