reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Nie no to jakis pokaz modelek czy co :? Zgłaszał zażalenie do matki natury !!!! Moj to sie smieje ze bedzie musial z pracy pożyczyć wózek widlowy ,zeby moc mnie transportowac :-/
No ale Ania dobrze napisala nie kazda moze miec wzdecia ,,,,w koncu oprocz mini morisow na drogach ciężarówki tez jeżdżą :p

SylwiaI ? To nic wyobraźni sobie, ze ja mam 80 K i prawa pierś mi zaczyna wystawać, bo wiadomo asymetrię widać bardziej przy dużym biuście. A ciążowego L jeszcze nie widziałam.

Sylwia88 mi daleko do Ciebie, ale mając rozmiar E też niekiedy ciężko coś fajnego znaleźć, zazwyczaj ładne, kolorowe, koronkowe biustonosze kończą się na C... Ale szlag mnie trafia gdy mówię jaki mam rozmiar, a kobiety proponują mi spróbować zmieścić się w C- bo ono takie i tak duże :dry:

U mnie wogole rozmiaru nie widac, ale mam szeroki rozstaw i jak pozbieram spod pachy wszystko i to nie daj boze do jakiegos usztywnianego cuda to mam biust pod szyja i wiekszy jest niz moj zadek :) teraz to juz wogole masakra, sportowe staniki takie koszulkowe kosze xl lub xxl i mam odciski po calym dniu na ramionach :)

Chyba nie jest tak zle. Jak byłam ostatnio w Warszawie to zauważyłam, ze juz nie tylko marki brytyjskie, ale także polskie zaczęły produkować większe rozmiary. Moze nie jest to ta sama jakość, ale ceny jednak dwukrotnie niższe - wiec teraz gdy biust zmienia sie czasami z tygodnia na tydzien moze warto pomyśleć o tych tańszych odpowiednikach :) ja widzę tylko, ze problem to bedzie jakiś porządny karmik znalesc. Narazie zainwestowałem w Allesa jednego i lupoline ... No i niestety jakieś to takie małe, ale moze od biedy sie nada :) z kolejnym bede celowala w royce chyba.

A tak poza tym, to piękne brzuchy dziewczyny ... wszystkie :)

Aaaaa zwariowac nie dosc ze chude to cycate ja jestem szczesliwa ze mi irosly teraz do rozmiaru C normalnie nie moge sie na nie napatrzec:-D bo norma to takie bardzo liche B ,,,,,a wy takie obdarzone :-/
Mam bardzo dobra kolezanke ktora ma spory i to bardzo biust zawsze sobie pomacam hihihi ale jakos nie chce mi dac nawet troszke :-/

reklama
Ewaelinka a ja Tobie zazdroszczę. Ja zawsze miakam duży, a teraz robi sie juz nieprzyzwoity :) Osiągnęłam 110 w biuście i mam nadzieje, ze jego ekspansja sie na tym zakończy :szok: Dobrze, ze pod utrzymuje sie moje 68. Czuje, ze po wszystkim dobrze, to to nie bedzie wyglądało :)

Do góry