reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Gorgusia, brzusio sliczny, maleńki a Ty bardzo zgrabna jesteś :)

Justyna, niech się patrzą. W końcu to cudowny stan a innym nic do tego, jakby się im miało coś nie podobać. Ważne byś Ty była szczęśliwa, nie patrz na innych :)
Co do ubrań, lepiej kupić już ciążowe, nie ma co kasy wydawać. Polecam zwykłe leginsy na brzuszek, ale wygodne. A tak to u mnie wszystko pod brzuch inne :D

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Ja nadal w normalnych ciuchach chodzę i nie czuję różnicy. Mam jedne jeansy ciążowe, a tak to legginsy pójdą w ruch i tuniki.

gorgusia - jeszcze nie widać ciążowego brzuszka:)) laseczka z Ciebie
ja też jeszcze chodzę z spodniach sprzed ciązy, mieszczę się w nie bez problemu, tyle że bez paska chodzę, ale nie opinają za bardzo... z resztą o domu to w dresach latam:-)
Justynka - 22 lata to bardzo dobry wiek na ciązę, ja corkę urodzilam w wieku 23 lat i jakoś nikogo to nie dziwiło.... bardziej to, że w wieku 20 lat wychodzilam za maż, bo tak chciałam, a nie z powodu wpadki:-D

hehe dziewczyny z tymi figurami to na forum o modelingu a nie ciążowym.:-)

Justyna miej ludzi w nosie. U nas na studiach też dziewczyny miały już dzieci i nikogo to nie dziwiło. Nabierz pewności siebie bo dziecko nieplanowane to wcale nie dziecko niekochane i niechciane, więc bądź dumna bo zobaczysz jak się zmienisz jako mama i jaka staniesz się zaradna i zdecydowana:-).

A ja zawsze chciałam najpierw dziecko a potem ślub i tak też zrobiłam (no tyle tylko że szybki cywilny wzięliśmy żeby nie było żadnych problemów jak byłam 5 mies ciąży) i przez to wszyscy ale to wszyscy z rodziny i znajomych myślą że wpadliśmy i wiesz co ... po 2 osobie przestało mi się chcieć tłumaczyć że można wybrać inną drogę...:-)

CAM00187.jpg

A oto i moje brzuszysko :-). w poprzedniej ciąży do końca mogłam nosić normalne biodrówki, a teraz....11 tydzień a ja czuję ucisk w portkach....tym razem chyba się nie obędzie bez ciążowych ciuchów ale może przynajmniej ludzie będą mi ustępować miejsca w tramwaju :-)

Załączniki

• CAM00187.jpg
    CAM00187.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Fajne macie brzuszki i figurki , ja zrobię foto za tydzień co 2 tygodnie robię sobie , moja mamuśka mówi ,że brzuszek mi rośnie ,a pupa i nogi schudły , ja ogólnie długo walczyłam ze sporą wagą bo brałam leki przez 2 lata ,które zmniejszają metabolizm i podwyższają apetyt ,a w sierpniu odstawiłam te leki bo chciałam zajść w ciążę i przed ciążą tuż ważyłam 62kg i nadal tak ważę , kiedyś ważyłam 58 zanim leki zaczęłam brać i jak odstawiłam to chudłam dość szybko.
Co do tego kiedy dziecko ,w jakim wieku i kiedy ślub to indywidualna sprawa my się zaręczyliśmy jak miałam 19 lat ,a rok później wzięliśmy ślub ,a ludzie sobie mogli gadać co chcieli , nie ma co się przejmować ;-).

Do góry