reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

ale extra brzuch chodzi :)
mi też skacze wierci sie ale jeszcze przy obserwacje z zewnątrz tak bardzo nie widać raczej dotykowo :) kopniaki regularne nie mocne na maxa :)
a to moje cudo i mój brzuchol

NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitów
NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitów

niewiem czy widać będzie zdjęcia bo jeszcze nie dodawałam na forum żadnych :)

reklama
W tej ciąży mi wszędzie rośnie :) teraz zaczniee na maxa.
Najgorsze że mnie strasznie nogi bolą i puchną stopy :/ w 1szej ciąży latałam wszędzie.
A na marginesie w 1 -21 kg przytylam teraz mam już 5 do przodu wiec pewnie bedzie podobnie ;)
Mi się podobają jak niektore z Was mają takie okrąglutkie brzuszki jakby balona połknęły ;)

Dziekuje ;* wy też niczego sobie ! ;)
Ale z samopoczuciem i tak gorzej ciągle leże przez te bóle brzucha :( bardzo źle psychicznie i fizycznie przechodze mimo że noe widać tego moze.

Majula, ja psychicznie i fizycznie też źle znoszę tę ciąże, ale odbiło się to na moim wyglądzie, niestety!!! U Ciebie pod ty względem jest super!!!!

u mnie w końcu widać ciążowy brzuch, nie da się go już ukryć :-)
25 tydzień

Załączniki

• 25t..jpg
    25t..jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 117
Jaki malusi :)
U mnie odbija się pod innymi względami. Jutro jade wyrwać zęba, mam już zgode od ginekolog bo ostatnio mi odmówili :/ a czekałam 1.5 godz. Jutro zamierzam się wepchać bez kolejki.. chociaż raz skorzystam bo nie dość że duszno to kolejki tam po 50 osób. A to jeszcze nic.. mam jeszcze jeden do kanałowego leczenia i 5 normalnie.. masakra....

reklama
Dodam swoje z buźką ale to jakoś z przed 4 tygodni:D z moją maluchą... jak pożyczę od koleżanki aparat to zrobie jakieś ładniejsze
:D

A i dodam zdjęcie z przed ciąży:)

Picture 73.jpg10150866_544043555710760_72911707_n.jpgDSC04689.jpg i jedno ślubne:)

Tak tak wiem ten mój syn zabiera mi urodę:D

Załączniki

• Picture 73.jpg
    Picture 73.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 129
  • 10150866_544043555710760_72911707_n.jpg
    10150866_544043555710760_72911707_n.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 120
  • DSC04689.jpg
    DSC04689.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 120
Do góry