reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Sierpniowa...dziękuję. Już nawet w nocy jak leżę to czuję piłeczkę. I o dziwno tylko 1 kg na plusie. Te wcześniejsze szaleństwo wagowe, o którym pisałam wcześniej to efekt all inclusive:)

reklama
Majeczka fajne fotki:-) taka ladna z ciebie pszczolka Maja;-)
Monya fajnie różnice widac. A mnie sie wydaje ze mi wystrzelil brzuch od 2 miesiaca szybko a teraz jakos w miejscu stoi ale z dugiej strony jakby caly czas rósł w szalonym tempie to zaraz bym nie dala rady go nosić:tak:
Muszę dzis foty zrobic...

Ostatnia edycja:
Angie...no ja tez mam wrażenie, ze od 2-3 tyg jakby stoi w miejscu, ale w sumie to dobrze, bo kręgosłup przestał boleć :)

Martuskaa... Żadnych czy moich?

Ostatnia edycja:
Monya - Twoich nie widzę, tylko sam tekst mi sie wyświetla, a szkoda....
już kiedyś mialam tak ze zdjeciami Nikitki - wszystkie widzialy, a u mnie się nie wyświetlało.... widać coś tam musze mieć poblokowane na kompie pewnie

No ja tak miałam chyba nawet z Twoimi, tylko z tą różnicą, ze nie widziałam na telefonie, a na kompie widziałam.

A to my dziś:-) 20140314_151959.jpg
20140314_152141.jpg

Załączniki

• 20140314_151959.jpg
    20140314_151959.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 123
  • 20140314_152141.jpg
    20140314_152141.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Do góry