reklama
Monya81
Fanka BB :)
Natkusia...super brzusio.
Martuska... Gdzie ten Twój juz chyba 20 centymetrowy Bąbel sie mieści ale to fajnie bo będziesz długo na Chodzież kręgosłup pewnie nie będzie Ci tak dokuczał, chociaż nigdy nie wiadomo czy nie wyskoczy za chwilę ze zdwojoną siłą
Martuska... Gdzie ten Twój juz chyba 20 centymetrowy Bąbel sie mieści ale to fajnie bo będziesz długo na Chodzież kręgosłup pewnie nie będzie Ci tak dokuczał, chociaż nigdy nie wiadomo czy nie wyskoczy za chwilę ze zdwojoną siłą
mamabazylia
Zaciekawiona BB
Dziewczynki z malymi brzuszkami, nic tylko sie cieszyc . Pozniej bedzie latwo zgubic, a i mniejsza szansa na rozstepy. Moj jeszcze dosc maly, ale jakis kwadratowy, inny niz w pierwszej ciazy. Jakos tak w boki mi wszystko idzie a brzuch wystajacy ale jakby splaszczony na srodku. Z synkiem byl jak pileczka, a pozniej ogromny, ale wciaz okragly. Wszystko mi wskazuje na corke tym razem, zobaczymy...
Majeczka84
Zaciekawiona BB
Witam kochane. Nie piszę do Was zbyt często, ale na swoją obronę mam brak czasu i ostatnio niezbyt dobre samopoczucie. Moje hormony dają się we znaki ze wzmożoną siłą
Ale za to ostatni weekend był cudowny. Piękna wiosenna pogoda i dużo czasu spędzonego z córcia i mężusiem A w dzień kobiet mój ukochany zafundował mi nawet sesje fotograficzną z brzuszkiem, który już jest bardzo widoczny i z dnia na dzień coraz większy. Aż Wam się pochwalę i wrzucam parę fotek. Sesja robiona przez meżusia który z zamiłowania w fotografa się bawi
Dodam tylko że to już 19 tygodni z moimi Skarbami pod serduszkiem
Ale za to ostatni weekend był cudowny. Piękna wiosenna pogoda i dużo czasu spędzonego z córcia i mężusiem A w dzień kobiet mój ukochany zafundował mi nawet sesje fotograficzną z brzuszkiem, który już jest bardzo widoczny i z dnia na dzień coraz większy. Aż Wam się pochwalę i wrzucam parę fotek. Sesja robiona przez meżusia który z zamiłowania w fotografa się bawi
Dodam tylko że to już 19 tygodni z moimi Skarbami pod serduszkiem
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
kami-30
Gość
Majeczka sesja SUPER. Zdolny mąż fantastyczna modelka i wyszło z tego Cudo. Muszę swojemu ten pomysł podsunąć. Te gatki są obłędne:-)
Ewaelinka84
Majeczka sesja rewelacyjna gratki dla męża! !!nie moge oderwać wzroku! !super super
reklama
Sierpniowa
Monya ale super widać różnice :-) śliczny brzusio :-)