reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniówek

A to my w 32t3d, przynajmniej wg OM - bo wg USG to równe 33t.

w pępku 96 cm, +7,5kg do przodu ;-)

DSC_0062.jpgDSC_0063.jpgDSC_0064.jpg

Też jeszcze noszę obrączkę i pierścionki, nie jestem opuchnięta, tylko w upalne dni trochę widzę że kostki puchną leciutko. Nie jest źle :-)

Załączniki

• DSC_0062.jpg
    DSC_0062.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0063.jpg
    DSC_0063.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0064.jpg
    DSC_0064.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Fiuufiuu oj idzie brzuszek do dołu, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać.:-)

Lilith szok, ale ogromny brzuszek, fajny pomysł na zdjęcie. Ja swój tylko fotografuje na wprost lub z boku, ale może warto zobaczyć jak to wygląda od dołu.:-)

Wyczekany, gorgusia piękne, zgrabne brzuszki i jeszcze jakie figurki:-)

Oglądam i oglądam te moje zaległości w tych zdjęciach i następna laska sylwia_k pokazała małą śliczną piłeczkę.

Anna ja też z tych brzuchatych, dupiatych, bezobrączkowych itd. i też zazdrość mnie ściska, bo ja niby też z tych drobnych (byłam), ale szkoda, że nie widać +12.:-D

Następny szczuplaczek :D
Oj dziewczyny..wg tego co mi gin zapisuje do wagi to ja mam już +16 :) także raczej przoduje z wagą na plusie, więc nie martwcie się :)) pocieszam się jedynie, że pierwsze dwie wagi były podawane przeze mnie, a ja ważyłam się rano przed jedzeniem. Za to u niego wizyty koło 19 i zazwyczaj jestem po jedzeniu, więc i waga inna :)

Ja zrobiłam dzisiaj zdjęcie, ale raczej chyba mi nic nie opada (oprócz biustu :D) albo ja tego nie widzę :)

Załączniki

• 1404116421756.jpg
    1404116421756.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 126
U Ciebie to widać mega wysportowaną sylwetkę :) aż brzuszek tak ładnie się odznacza :D

Ja rozstępy mam na biodrach i pupie póki co, ale to od wielu lat. Nawet nie wiem kiedy dokładnie się pojawiły, chyba gdzieś w podstawówce :) na brzuchu i piersiach póki co nie ma, ale że mam do nich skłonności to wewnętrznie liczę się z tym, że mogą się pojawić ;)

Izis, sylwia - super :-)
ja wrzuciłam wlasnie swoje z okazji 36 tygodnia. Dla porownania pokaże jak bardzo urosl brzuch w ostatnim czasie

30 - 34 - 36 tydzien

Załączniki

• 30t..JPG
    30t..JPG
    56,3 KB · Wyświetleń: 105
  • 34t..JPG
    34t..JPG
    51 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry