reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

A to my w 32t3d, przynajmniej wg OM - bo wg USG to równe 33t.

w pępku 96 cm, +7,5kg do przodu ;-)

DSC_0062.jpgDSC_0063.jpgDSC_0064.jpg

Też jeszcze noszę obrączkę i pierścionki, nie jestem opuchnięta, tylko w upalne dni trochę widzę że kostki puchną leciutko. Nie jest źle :-)

Załączniki

• DSC_0062.jpg
    DSC_0062.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC_0063.jpg
    DSC_0063.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0064.jpg
    DSC_0064.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Fiuufiuu oj idzie brzuszek do dołu, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać.:-)

Lilith szok, ale ogromny brzuszek, fajny pomysł na zdjęcie. Ja swój tylko fotografuje na wprost lub z boku, ale może warto zobaczyć jak to wygląda od dołu.:-)

Wyczekany, gorgusia piękne, zgrabne brzuszki i jeszcze jakie figurki:-)

Oglądam i oglądam te moje zaległości w tych zdjęciach i następna laska sylwia_k pokazała małą śliczną piłeczkę.

Anna ja też z tych brzuchatych, dupiatych, bezobrączkowych itd. i też zazdrość mnie ściska, bo ja niby też z tych drobnych (byłam), ale szkoda, że nie widać +12.:-D

Następny szczuplaczek :D
Oj dziewczyny..wg tego co mi gin zapisuje do wagi to ja mam już +16 :) także raczej przoduje z wagą na plusie, więc nie martwcie się :)) pocieszam się jedynie, że pierwsze dwie wagi były podawane przeze mnie, a ja ważyłam się rano przed jedzeniem. Za to u niego wizyty koło 19 i zazwyczaj jestem po jedzeniu, więc i waga inna :)

Ja zrobiłam dzisiaj zdjęcie, ale raczej chyba mi nic nie opada (oprócz biustu :D) albo ja tego nie widzę :)

Załączniki

• 1404116421756.jpg
    1404116421756.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 129
U Ciebie to widać mega wysportowaną sylwetkę :) aż brzuszek tak ładnie się odznacza :D

Ja rozstępy mam na biodrach i pupie póki co, ale to od wielu lat. Nawet nie wiem kiedy dokładnie się pojawiły, chyba gdzieś w podstawówce :) na brzuchu i piersiach póki co nie ma, ale że mam do nich skłonności to wewnętrznie liczę się z tym, że mogą się pojawić ;)

Izis, sylwia - super :-)
ja wrzuciłam wlasnie swoje z okazji 36 tygodnia. Dla porownania pokaże jak bardzo urosl brzuch w ostatnim czasie

30 - 34 - 36 tydzien

Załączniki

• 30t..JPG
    30t..JPG
    56,3 KB · Wyświetleń: 109
  • 34t..JPG
    34t..JPG
    51 KB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry