reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Fiufiu, brzuszek faktycznie opadł, ale chociaż nogi zaciskaj!!! Jeszcze trochę i zostanie "poszewka", a "wypełnienie" do tulenia i całowania!!! Jak u każdej z nas :tak:

reklama
Angie tak wdzięcznie wyglądasz, słodko wręcz do schrupania :-D

Fiufiu jest brzusio niżej ale chyba będzie jeszcze nizej, oby wszystko było dobrze i jeszcze sobie tak pozostał :tak:

A to my, całkiem przypadkowo zrobione dziś dla żartów.. i szok ale sutek, dosłownie :szok:

IMG_20140628_200712.jpgIMG_20140628_200750.jpg

Załączniki

• IMG_20140628_200712.jpg
    IMG_20140628_200712.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 143
  • IMG_20140628_200750.jpg
    IMG_20140628_200750.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 139
Fiufiu jak to mawiał wrobelek cwirek brzuchalek wskazuje jakbyś juz miala rodzić. Ale moze jeszcze poczekj co:-)

Lilith zozwalilas mnie ta fotka suuper to wyglada! I jaki duzy brzuszek sie wydaje a przypomnij ile masz cm? Ja dzis mierzylam i 103cm mam.

Fiufiu oj opadł brzuszek ale jeszcze na porodówkę się nie wybieraj ;-)

Lilith wow super masz ten brzuszek

angie zgadzam się z dziewczynami - wyglądasz jak nastolatka ;-) ślicznie, zgrabnie! super

wyczekany bardzo ładna piłeczka ;-)

Dzięki dziewczyny:-)Aczkolwiek mój tyłek bardziej piłkowaty niż brzuch:-D Z synem tez brzuszek był niewielki,

Pozostałe brzuszki przesliczne

a i ani z Synkiem ani teraz nie mam tej ciemnej krechy, od czego to zależy?

reklama
Do góry