reklama
anna20061
Fanka BB :)
Załączniki
Ale zgrabniuchy z was! Pięknie wyglądacie i brzuszki malutkie, takie kształtne
Martuskaa u Ciebie zmiane widać bardzo, z tygodnia na tydzień rośnie.
Anna bardzo kobieco wyglądasz i wcale nie tak jak mówisz, podobasz mi się bardzo plażowania zazdroszczę choć sama mam niedaleko.. tylko jakoś możliwości mniejsze :-(
Martuskaa u Ciebie zmiane widać bardzo, z tygodnia na tydzień rośnie.
Anna bardzo kobieco wyglądasz i wcale nie tak jak mówisz, podobasz mi się bardzo plażowania zazdroszczę choć sama mam niedaleko.. tylko jakoś możliwości mniejsze :-(
magda17011
kurcze uwielbiam oglądać ciążowe chatynki:-)
wszystkie wspaniałe,cudne,wyjatkowe :-):-):-):-)
wszystkie wspaniałe,cudne,wyjatkowe :-):-):-):-)
magda17011
a tu dla porównania zdjęcie sprzed trzech tyg i dzisiejsze :-)
jest różnica??? mi się wydaje ,że urósł
Zobacz załącznik 631953
jest różnica??? mi się wydaje ,że urósł
Zobacz załącznik 631953
Załączniki
karaiwina
Świetne chatki. Już takie spore.
Aniu piękny Twój brzusio, a powiedz mi troszkę już opadł czy mi sie tylko wydaje? Na tym zdjęciu z profilu wyglada jakby lekko już opadł.
Magda oj widac różnice, widać.
Martuśka u Ciebie tez rośnie jak szalony ten brzuszek, no, ale w końcu kiedyś musiał zacząć rosnąć.
Izis, Sylwia co do rozstepów to solidne miałam już na brzuchu, bo startowałem z nadwagą w ciążę, a od 4 M-ca to już brzuch mam jak zebra, ale cóż taka moja natura. Wyskakuja mimo ogromnych ilości palmersa.
Aniu piękny Twój brzusio, a powiedz mi troszkę już opadł czy mi sie tylko wydaje? Na tym zdjęciu z profilu wyglada jakby lekko już opadł.
Magda oj widac różnice, widać.
Martuśka u Ciebie tez rośnie jak szalony ten brzuszek, no, ale w końcu kiedyś musiał zacząć rosnąć.
Izis, Sylwia co do rozstepów to solidne miałam już na brzuchu, bo startowałem z nadwagą w ciążę, a od 4 M-ca to już brzuch mam jak zebra, ale cóż taka moja natura. Wyskakuja mimo ogromnych ilości palmersa.
anna20061
szczeze to brzusio mi duzo opadl hihi choc moze niewidac tego tak ze wzgledu ze juz dawno fotki niewstawialam.Ale brzusio mialam wysoko na tyle ze cyce sie kladly na brzuchu maz sie nabijal ze to prawidziwy bufet bo i stol jest
reklama