reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniówek

martuskaa, Ty to masz taki fajny malutki brzuszek. Ja mimo że z tych drobnych chudzin to mi brzuch wywaliło do przodu jak nie wiem. I witam w klubie 36tc :-);-)

reklama
ze sie powturze co za chudziny no.Ja moze jakas az tak strasznie gruba niejestem wkazdym badz razie na zdjeciach tego az tak niewidac. niewiem aparat jakis laskawy. IMG-20140629-WA0006.jpgIMG-20140629-WA0013.jpg
108 cm w pasie 13 kg na plusie :/

Załączniki

• IMG-20140629-WA0006.jpg
    IMG-20140629-WA0006.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 145
  • IMG-20140629-WA0013.jpg
    IMG-20140629-WA0013.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 137
Ale zgrabniuchy z was! Pięknie wyglądacie i brzuszki malutkie, takie kształtne :tak:
Martuskaa u Ciebie zmiane widać bardzo, z tygodnia na tydzień rośnie.
Anna bardzo kobieco wyglądasz i wcale nie tak jak mówisz, podobasz mi się bardzo :-p plażowania zazdroszczę choć sama mam niedaleko.. tylko jakoś możliwości mniejsze :-(

Świetne chatki. Już takie spore.

Aniu piękny Twój brzusio, a powiedz mi troszkę już opadł czy mi sie tylko wydaje? Na tym zdjęciu z profilu wyglada jakby lekko już opadł.

Magda oj widac różnice, widać.

Martuśka u Ciebie tez rośnie jak szalony ten brzuszek, no, ale w końcu kiedyś musiał zacząć rosnąć.

Izis, Sylwia co do rozstepów to solidne miałam już na brzuchu, bo startowałem z nadwagą w ciążę, a od 4 M-ca to już brzuch mam jak zebra, ale cóż taka moja natura. Wyskakuja mimo ogromnych ilości palmersa.

szczeze to brzusio mi duzo opadl hihi choc moze niewidac tego tak ze wzgledu ze juz dawno fotki niewstawialam.Ale brzusio mialam wysoko na tyle ze cyce sie kladly na brzuchu :D maz sie nabijal ze to prawidziwy bufet bo i stol jest :)

reklama
Do góry