reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

porwnaniebrzuszek.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] wstawiam zdjęcie i melduje sie ,ze zyje :) Mam nadzieje ,ze nie zapomnialyscie o mnie.

reklama
Ojej Korba, jak ślicznie.Podobni jesteście z bratem :-)Takie ładne rodzeństwo!
A Twój brzuszek nadal maleńka kawalerka, zgrabniutka, malutka, ustawna. Pewnie jeszcze ze 2 miesiące nim bedzie coś widać. Cudnie!

pewnie że Cie pamiętamy :)
no brzuszek ślicznie już wybija :) no ale ta pani obok to chyba dopiero godzinkę po zapłodnieniu cio????????// :) żarcik kochana :)

Jak mam sweterek taki dopasowany to chodze dumna jak paw ,ze w koncu go widac :) I na uczelni juz zauwazyli :) Podeszla do mnie i męża w piatek delegacja z tekstem " Mamy nietypowe pytanie ,bo chcielibysmy Wam pogratulować ale nie wiemy czy w razie czego się nie obrazicie jak się okaze ze jestesmy w bledzie wiec wpierw zapytamy - bedziecie mieli dzidzie? " A my w smiech i co moj Grzes na to - "ale ,ze co ?ze przytyla? Nie poprostu dzis dobry obiad zrobilem i sie najadla :) " Po czym oczywiscie potwierdzilismy ich podejrzenia :)

Korba dlugo Cie nie bylo:p
co do brzuszka to malutki ale widac zaokraglenie:)mam znajoma szczupla kobietke i ona do konca ciazy wygladala jakby sie najadla..nikt nie chcial wierzyc ze jest w ciazy a poprostu dzidzia byla tak ulozona i urodzila w terminie corke ponad 3kg:)

Ojjj Korba ty chyba cosik ściemniasz gdzie ty masz to maleństwo????????????? Ja jestem krótkowidzem może dlatego nie widzę;-):-poddam ci moje boczki:tak::-D

reklama
Do góry