reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Korba ten Twoj brzuszek rzeczywiscie malutki, ale pewnie jeszcze wyskoczy. Znam dziewczyny u ktorych dopiero tuz przed porodem bylo widac, ze naprawde sa w ciazy.

25+4

Załączniki

• 25tydzień  4  dzień.jpg
    25tydzień 4 dzień.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 52
Calineczko brzuszek jak marzenie!!:-) ja też mam półtora metra a zmieniłam gabaryty tak, że wszystkich wprawiam w zdumienie:-p:zawstydzona/y:lepiej mnie przeskoczyć niż obejść:sorry:

Dziewczyny jakie macie sliczne brzuszki:):) Korba jaka ty zgrabniutka :tak: calineczka27 pieknie wygladasz z takim okraglutki brzuszkiem, juz taki duzy i sliczny :-)

Ja dorzucam swoje zdjecie z dzisiejszego dnia :-)
nikka.jpg

Mój brzusio rosnie teraz jak na drożdzach normalnie:-D:-D:-D
Oto i on:-) 23tyg 2dni
mi sie wydaje ze spory jak na mnie...hiiii a i tak jak sie ubiore w jakąs kurteczke to ludzie mówia ..."eeee prawie nic nie widac, gdzie ten brzusio?" ...:wściekła/y:...a to to niby co?:-)

Załączniki

• P1070483.jpg
    P1070483.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry