reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
zaskoczylyscie mnie wypowiedzia o tej sesji bo prawde mowiac nie myslalam o tym..tak dla siebie to robie non stop bo uwielbiam ogladac ciazowe fotki:D i fakt chuda jestem;/ mialam nadzieje ze przytyje a wszystko idzie w brzuch i nie widze juz szans na kilogramy po ciazy.
To moj ulubiony tamat na forum bo kazdy brzuszek jest inny ale jakze piekny:)

DSC07489.jpgDSC07492.jpgDSC07491.jpgDSC07490.jpg

Nie no macie takie zgrabniusie brzusie.
Małgos84-kurcze, ale z ciebie modelka tylko pozazdrościć takiego ciałka w ciąży i opalenizny.
To ja dodam focie z mojej wczorajszej sesji.
Mój brzunio na boczki się rozlewa niestety i w ubraniu prawie go nie widać a przynajmniej sporo mniejszy niż tak bez ubranek

Taka_ja mi szybko wyszedł pępuszek, bo ja taki mam "pipolek/guziczek" od zawsze, więc teraz odstaje jak sutek...hiii

słodkie mieszkanka dla maluszków i ja dodam swój jak obiecałam w wersji dziennej (nie piżamkowej) ;-) stan na 23+3 :tak:
Zdjęcie128.jpg

reklama
Do góry