reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
a to my w trojpaku :-):-D

Załączniki

• DSC03153.jpg
    DSC03153.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC03152.jpg
    DSC03152.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 64
malgos -Ty to weź zainwestuj w dobrą sesję fotograficzną z brzuszkiem i odsprzedaj fotki jakiejś firmie reklamującej produkty dla ciężarnych :-p Wcale nie żartuję:tak: Albo poproś kogoś o zrobienie amatorskich fotek tylko w dobrej jakości i wyslij do paru firm z zapytaniem czy nie są chętni na zrobienie Ci sesji:tak:
Karolinkare-brzusio słodki i wcale nie widać,że w trójpaku jesteście:-p

Ostatnia edycja:
a to my w trojpaku :-):-D
karolinkare superaśny brzuszek, jak na dwójkę lokatorów całkiem malutki...ale fajosko wyglądasz z tym tatoo...:tak:

malgos ale piękny i taka piłeczka i ty laska :)
sapik no następna z cycem ;) Ja patrzec nie mogę ;)
Podpisuję sie pod wypowiedzią.....malgos jaka ty CHUDA jesteś????
Kurczę ciałko jak gimnastyczka:tak:
sapik no cycki fakt imponujące..:tak: nigdy się takich nie doczekam...;-)

reklama
malgos -Ty to weź zainwestuj w dobrą sesję fotograficzną z brzuszkiem i odsprzedaj fotki jakiejś firmie reklamującej produkty dla ciężarnych :-p Wcale nie żartuję:tak: Albo poproś kogoś o zrobienie amatorskich fotek tylko w dobrej jakości i wyslij do paru firm z zapytaniem czy nie są chętni na zrobienie Ci sesji:tak:
Karolinkare-brzusio słodki i wcale nie widać,że w trójpaku jesteście:-p

popieram twoją wypowiedź

Taka_ja napewno córa ma raj i dużo miejsca do zabaw:)
piękne wasze brzuszki

Do góry