reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Hej Laseczki
Wiele z Was mnie nie zna, inne pewnie juz nie pamietaja, ale podgladam Was czasem bo kiedys tutaj bylam z Wami...
Sliczne te brzusie, brak slow zeby opisac ich piekno...
Pozdrawiam Was cieplutko:)

Pamiętamy Cię
Miło,że czasem do nas zaglądasz...
Kciukaski za owocne zafasolkowanie i abyś dotrwała do końca i w 2011 roku została szczęśliwą mamą...

Marapralinko - trzymam kciukasy, żeby udało się jak najszybciej! Ja też miałam być mamą czerwcową a zostanę wrześniową. Trzeba mocno wierzyć, że się uda i na pewno już niedługo!

Dziekuje Wam wszystkim z calego serducha
Nie spodziewalam sie ze mi tak licznie i milo odpiszecie
To bardzo mile...
Pozdrawiam i duzo zdrowka Wam zycze...
jeszcze tu nieraz wroce

Malapralinko witaj i tu

wiesz ze zawsze mozesz smialo tu zagladnąc i ze wszystkie o Tobie pamietamy

jakos tak mi utknelas w pamieci,ze i na staraczkach podczytuje co u Ciebie i Tobie i Mamie goraco kibicuje

wiem ze niedlugo i Ty zobaczysz swoje 2 kreseczki i w 2011 bedzie tulic swojego kruszka

trzymaj sie cieplo kochanie

Malapralinko jak milo ze sie odezwalas ! Pewnie ze Cie pamietamy.Zycze Ci z calego serducha zostania mama 2011 !!!! Zobaczysz uda sie !!! Trzymamy zacisniete kciuki - a one sprawiaja cuda !!!!Powodzenia kochana !!! i zagladaj do nas !!!

Teraz kolej na mój 34 tygodniowy brzuchol :D

DSCN4389.jpgDSCN4391.jpgDSCN4390.jpg

reklama
Witaj Malapralinko.
Ja też niedawno myślałam o Tobie, zastanawiałam się czy może jesteś już na liście marcówek, czy kwietniówek. Ja dwa lata temu przeszłam dokładnie to samo, co Ty a potem długo nic i udało się wtedy kiedy już myslałam, że nic z tego nie wyjdzie i zaczęłam powoli oswajać się z myślą, że nie będziemy mieć już drugiego dziecka.
Życzę więc z całego serca aby Ci się udało i mam nadzieję, że zobaczę Cię na liście majówek:-)
Powodzenia!!!

Do góry