reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Hej Laseczki
Wiele z Was mnie nie zna, inne pewnie juz nie pamietaja, ale podgladam Was czasem bo kiedys tutaj bylam z Wami...
Sliczne te brzusie, brak slow zeby opisac ich piekno...
Pozdrawiam Was cieplutko:)

reklama
Witajcie
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci...
Jak wiecie, w lutym poronilam. Potem bralam 2 opakowania tabletek anty i w trakcie robilismy podstawowe badania. Wyniki OK
Po 3 miesiacach lekarz pozwolil sie starac, aktualnie jest nasz 3 cykl,nieskuteczny raczej...
W przyszlym miesiacu daje na luz....
Niestey w sercu nadal mam zazdrosc jak widze dzieciaczki... Na male dzieciaczki nie potrafie patrzec...
Jednak szybko zlecial mi ten czas, jak patrze na Was to az mi sie wierzyc nie chce ze to jeszcze troszke i bedziecie mialy swoje Malenstwa
Pewnie sie juz doczekac nie mozecie...
Ale juz blizej jak dalej....
Mimo mojej zazdrosci to z Wami jest troszke inaczej, bo to jakby tez moje bylo
Przeszlam do tematu staraczek by zostac mama w 2011 bo teraz ten termin jest mi blizszy...
Sciskam Was goraco i mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko ze nadal bede zagladac...

Cieszę się, że o nas pamiętasz. Jesteś nadal jedną z nas i Twoje odwiedziny bardzo mile widziane :-)
Tobie zaś życzę z całego serca, byś została szczęśliwą Mamusią 2011 - a miesiąc...to pewnie tajemnica, którą zna tylko Ktos tam u góry wysoko. Dużo szczęścia i miłości Malapralinko ! :-)

Dziekuje Wam dziewczyny z calego serducha
Benjaminka, oj zebys miala racje...
Ani sie nie obejzymy a pewnie wpadne tu znowu i juz bede ogladala zdjecia Malenstw
Przyjemnego weekedu Wam zycze
Milo ze pamietacie i wesorzecie dobrym slowem, nie ukrywam ze teskno mi do tego watku, do Was, ale musialam odejsc bo jakos juz nie pasowalam, serducho bolalo...

Pozdrawiam jeszcze raz
Buziaki

Witaj Malapralinko , wiesz , ze o tobie niedawno myslalam? Zycze ci z cale go serca , zebys zostala mama 2011, ale pamietaj nic na sile wyluzuj sie , odpocznij i zobaczysz efekty przyjda szybko. Popatrz na mnie ja jestem tego przykladem , ze nie ma rzeczy niemozliwych, baba przed 40 i 4 poronienia. Tak , ze glowa do gory, trzymym kciuki mocno zacisniete.

Marapralinko witaj. Fajnie, ze o Nas pamietasz. Trzymam kciuki, zebys została mama w 2011 roku. A na pocieszenie dodam, ze ja miałam byc mama w styczniu tego roku, ale niestety nie udało sie. A teraz czekam na wrzesniowego maluszka, i jestem bardzo, ale to bardzo szczesliwa. I wierze, ze u Ciebie tez tak bedzie. Pozdrawiam Cie serdecznie

reklama
Malapralinko powodzenia a staraniach!!!!!!!! Z całego serca życzę spełnienia marzeń o zostaniu Mamą2011!!!!!!!!!!!!!!! Zaglądaj do nas , będziemy czekać z niecierpliwością na dobre wieści!!!!!!!! Ściskam mocno!!!!!!

Do góry