reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
I nawet nie można przez telefon pogadac, bo mąż z aparatem mnie dopadł ;))
26 t.c. zdjęcie zrobione dzisiaj ;))

Załączniki

• Zdjęcie102.jpg
    Zdjęcie102.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 130
Gaju, brzuszek cud miód. A jaka sexy koszulka. Jak oglądałam Twoje zdjecia to od razu pomyślalam o moim mężu, bo ja śpię w bawełnianej i mąż zawsze mówi żebym zdjęła tą antykoncepcyjną piżamę :-)

Małpko, ja wcale nie uważam ze twój brzusio jest jakiś mega duzy. Bez przesady. Ale jaki jędrny. Onionek ma rację, że taki do całowania :-)

Małpeczko, kinia - super brzuszki! Uwielbiam ten wątek, tak fajnie popatrzeć jakie wszystkie dziewczyny mają fajne słodkie, okrąglutkie brzuszki!

O gaji już pisałam - super!

Gaju, brzuszek cud miód. A jaka sexy koszulka. Jak oglądałam Twoje zdjecia to od razu pomyślalam o moim mężu, bo ja śpię w bawełnianej i mąż zawsze mówi żebym zdjęła tą antykoncepcyjną piżamę :-)

Olgadom jak tez jak patrze na Gaje od razu pomyslałam o sobie i moich bawełnianych koszulkach. Teraz to jak bym inna przyodziała, to mąz by chyba zawału dostał:confused:

Sliczne brzuszki dziewczynki :) ja spie na golasa albo bokserkach i topie tak mi najlepiej :) Moj brzuch stanal w miejscu z przyrostem, wstawiam zdjecie sprzed miesiaca bozee jak ten czas leci..teraz jest w zasadzie taki sam :)

Załączniki

• kasia 020.jpg
    kasia 020.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Do góry