reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
I nawet nie można przez telefon pogadac, bo mąż z aparatem mnie dopadł ;))
26 t.c. zdjęcie zrobione dzisiaj ;))

Załączniki

• Zdjęcie102.jpg
    Zdjęcie102.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 122
Gaju, brzuszek cud miód. A jaka sexy koszulka. Jak oglądałam Twoje zdjecia to od razu pomyślalam o moim mężu, bo ja śpię w bawełnianej i mąż zawsze mówi żebym zdjęła tą antykoncepcyjną piżamę :-)

Małpko, ja wcale nie uważam ze twój brzusio jest jakiś mega duzy. Bez przesady. Ale jaki jędrny. Onionek ma rację, że taki do całowania :-)

Małpeczko, kinia - super brzuszki! Uwielbiam ten wątek, tak fajnie popatrzeć jakie wszystkie dziewczyny mają fajne słodkie, okrąglutkie brzuszki!

O gaji już pisałam - super!

Gaju, brzuszek cud miód. A jaka sexy koszulka. Jak oglądałam Twoje zdjecia to od razu pomyślalam o moim mężu, bo ja śpię w bawełnianej i mąż zawsze mówi żebym zdjęła tą antykoncepcyjną piżamę :-)

Olgadom jak tez jak patrze na Gaje od razu pomyslałam o sobie i moich bawełnianych koszulkach. Teraz to jak bym inna przyodziała, to mąz by chyba zawału dostał:confused:

Sliczne brzuszki dziewczynki :) ja spie na golasa albo bokserkach i topie tak mi najlepiej :) Moj brzuch stanal w miejscu z przyrostem, wstawiam zdjecie sprzed miesiaca bozee jak ten czas leci..teraz jest w zasadzie taki sam :)

Załączniki

• kasia 020.jpg
    kasia 020.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry