reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Gaja śliczna jesteś!!:-)
..no to ja też w końcu wkleje brzucha...:sorry:

Załączniki

• P6220249.jpg
    P6220249.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 69
  • P6220251.jpg
    P6220251.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 60
  • P6220250.jpg
    P6220250.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Gaja przeslicznie. Chcialabym miec taka ladna buzie bez makijazu
Podpisuję się całą sobą pod tym zdaniem....ja bez make-up ani rusz....jeszcze teraz wyszły mi brązowe plamy na twarzy...tragedia...ale Ty gaja buźkę masz nieskazitelną....pozazdrościć....:tak:

Wow małpko ale masz duże mieszkanko dla dzidzi, pełne wdzięku i urocze:tak: Pełnoprawna ciężarówka, raczej ciąża nie do ukrycia....piękny brzusio!!!!!

Ostatnia edycja:
sliczne brzuszki.. Onionek Ty widze tez szczuplasek jestes:) Gaja fajna sesja:) Wstretnamalpko(heh zmienilabys nick bo nie pasuje mi do Ciebie) brzusio duzy ale jakze uroczo ciazowy:))

Małpko, komfortowe, śliczne mieszkanko dla dzieciątka. Widać już ładnie, ale bez przesady, teraz pewnie przystopujesz. Mnie czeka w 8 i 9 nagły przyrost brzusia az sie boje o rozstepy bo tak mialam w I ciąży, oby nie.

No własnie Skrzaciku, gdzie ta fotka brzuszka obiecana ;-) :-D

reklama
Do góry