Ale duży gość. Super! Mamy taki sam "hantelek"ale wasze dzieciaczki piękne... Jak patrze po avatarach to i do was podobne hehe
Mikołaj ponoć jest do mnie podobny ale ja jakoś tego nie widzę hehe... no ale mam nadzieję że chociaż niebieskie oczka mu po mnie zostaną
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
fiołkowa Śpiący królewicz Moja córcia nie lubi spać na brzuszku, natomiast jej braciszek śpi od małego w takiej pozycji
mag007 Śliczny czarnulek Po rodzicach pewnie ? Słodki uśmiech
mcgosia83 Ja ładnie synek trzyma grzechotkę Co do podobieństw ja też nie widzę, a podobno dzieci są podobne do mnie
mag007 Śliczny czarnulek Po rodzicach pewnie ? Słodki uśmiech
mcgosia83 Ja ładnie synek trzyma grzechotkę Co do podobieństw ja też nie widzę, a podobno dzieci są podobne do mnie
moniSkaBe
Fanka BB :)
Szczerze mówiąc w pierwszej chwili chciałam go ratować
Mysz, twój Adaś wygląda bardzo dojrzale
to samo ja. Pawelek rowniez sie tak wygina. Tylko przy tym tez sobie steka. Za pierwszym razem myslalam, ze zawalu dostane. :-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Jak pierwszy raz zobaczyłam jak Amelka się wygina i mówi sama do siebie to się tak wystraszyłam, że chciałam z nią do lekarza lecieć.. ale później moja mama mnie uświadomiła, że to normalne.... Wygina się i wygina.... Nigdy czegoś takiego nie widziałam...
ccaroline85
Śliczne dziewczyny Fajnie miały w tym basenie, a córcia młodsza na pierwszym zdjęciu usta jak malowaneOto moje dziewczynki podczas weekendu u dziadków:
Dziękuję w imieniu dziewczynekŚliczne dziewczyny Fajnie miały w tym basenie, a córcia młodsza na pierwszym zdjęciu usta jak malowane
Świetnie się bawią razem dwie siostrzyczki w basenie no i strasza to już pannica !! A ja mam pytanko gdzie zakupiłaś kapelusik dla Lilusi?? Bo ja poszukuje takiego ale nigdzie nie ma mój Zyz ma mała głowke 38 cm i qrna wsio za duże!!Oto moje dziewczynki podczas weekendu u dziadków:
Ostatnia edycja:
reklama
ccaroline85
Co do kapelusika, ja też swojej szukałam i nic nie znalazłam, albo grube, albo za duże :/