reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
fiołkowa Śpiący królewicz :) Moja córcia nie lubi spać na brzuszku, natomiast jej braciszek śpi od małego w takiej pozycji :)
mag007 Śliczny czarnulek :) Po rodzicach pewnie ?:) Słodki uśmiech:)
mcgosia83 Ja ładnie synek trzyma grzechotkę :) Co do podobieństw ja też nie widzę, a podobno dzieci są podobne do mnie :p

Piękne dzieciaczki:tak:
...a to moja Juleczka:-)

Załączniki

• 9.jpg
    9.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 59
Jak pierwszy raz zobaczyłam jak Amelka się wygina i mówi sama do siebie to się tak wystraszyłam, że chciałam z nią do lekarza lecieć.. ale później moja mama mnie uświadomiła, że to normalne.... Wygina się i wygina.... Nigdy czegoś takiego nie widziałam...

Oto moje dziewczynki podczas weekendu u dziadków:
Świetnie się bawią razem dwie siostrzyczki w basenie:) no i strasza to już pannica !! A ja mam pytanko gdzie zakupiłaś kapelusik dla Lilusi?? Bo ja poszukuje takiego ale nigdzie nie ma:( mój Zyz ma mała głowke 38 cm i qrna wsio za duże!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry