reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

reklama
neska ale super dzidzius, swietnie sie smieje.

Mnie sie tez wreszcie udalo dorwac mala jak sie smieje :)
I moje dzieci jak byly w mniej wiecej tym samym wieku :)

Jakie te nasze maluszki słodkie,już ciałka nabierają to i jeszcze fajniejsze się robią.
Wrzucam rozbrajającą Dage w dniu gdy skończyła 2 miesiące(3dni temu).To jedna z min w stylu:zlewam wszystko:-D
Na drugim zdjęciu mąż cichaczem uchwycił co robię karmiąc małą...hehe..korzystam z chwili na poczytanie,więc wyglądam nie wyjściowo,sorki za to:sorry:

Neska powalający uśmiech ma twój Błażejek!!
Wama u Twojej córci aż widać tą radość w oku przy uśmieszku:)
Młoda mamuska moja tez uwielbia spać z rączka pod brodą...my to nazywamy: pełen luuuuuzzzz;)

Wama i jest uśmiech u Polusi, a oczy ma piękne. Te zdjęcia dzieci razem są cudne i fajnie muszą wyglądać jak stoją obok siebie na regale, półce itp.

śliczne wszystkie dzieciaczki :-D... jak patrze na te wasze kruchelce to aż mi głupio bo mój to taki kluch hihi... i jakoś bardziej dojrzalszy mi się przez to wydaje :-):-):-)

młoda mamuska Ty to sprytna jesteś hehe... Twoja niunia pozuje do zdjęcia a Ty czytasz... PS. A robisz to na głos czy tylko dla siebie czytasz? :-D:-D:-D

śliczne wszystkie dzieciaczki :-D... jak patrze na te wasze kruchelce to aż mi głupio bo mój to taki kluch hihi... i jakoś bardziej dojrzalszy mi się przez to wydaje :-):-):-)

młoda mamuska Ty to sprytna jesteś hehe... Twoja niunia pozuje do zdjęcia a Ty czytasz... PS. A robisz to na głos czy tylko dla siebie czytasz? :-D:-D:-D
Wyobraź sobie,że kiedyś uśpiłam małą czytając jej na głos Sage o LL...:)

może uda mi sie wrzucić moje skarbki :)
Szkoda tylko że nie mam przy sobie zdjeć Filipka z pierwszych dni, bo bym wam pokazała jaka Wikunia do braciszka podobna ;-). Nie mam tez tych najnowszych zdjęć, ale jak je zgram to też wrzucę :)
Zobacz załącznik 247504Zobacz załącznik 247505Zobacz załącznik 247506Zobacz załącznik 247507Zobacz załącznik 247508Zobacz załącznik 247509 bez blizny.jpg
1 - Wiki ma miesiąc
2 - Wikunia w huśtawce
3- Filipek pracuje u babci w ogródku
4 - Wiki ma tydzień
5 - Wiktoria idzie na wesele (w za duzych pantofelkach, hehe)
6- ze mną
7 - poważny starszy brat

reklama
Do góry