Ale fajniutkiMój śmieszek :-):-)
reklama
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Jakie te nasze maluszki słodkie,już ciałka nabierają to i jeszcze fajniejsze się robią.
Wrzucam rozbrajającą Dage w dniu gdy skończyła 2 miesiące(3dni temu).To jedna z min w stylu:zlewam wszystko
Na drugim zdjęciu mąż cichaczem uchwycił co robię karmiąc małą...hehe..korzystam z chwili na poczytanie,więc wyglądam nie wyjściowo,sorki za to
Wrzucam rozbrajającą Dage w dniu gdy skończyła 2 miesiące(3dni temu).To jedna z min w stylu:zlewam wszystko
Na drugim zdjęciu mąż cichaczem uchwycił co robię karmiąc małą...hehe..korzystam z chwili na poczytanie,więc wyglądam nie wyjściowo,sorki za to
śliczne wszystkie dzieciaczki ... jak patrze na te wasze kruchelce to aż mi głupio bo mój to taki kluch hihi... i jakoś bardziej dojrzalszy mi się przez to wydaje :-):-):-)
młoda mamuska Ty to sprytna jesteś hehe... Twoja niunia pozuje do zdjęcia a Ty czytasz... PS. A robisz to na głos czy tylko dla siebie czytasz?
młoda mamuska Ty to sprytna jesteś hehe... Twoja niunia pozuje do zdjęcia a Ty czytasz... PS. A robisz to na głos czy tylko dla siebie czytasz?
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Wyobraź sobie,że kiedyś uśpiłam małą czytając jej na głos Sage o LL...śliczne wszystkie dzieciaczki ... jak patrze na te wasze kruchelce to aż mi głupio bo mój to taki kluch hihi... i jakoś bardziej dojrzalszy mi się przez to wydaje :-):-):-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
może uda mi sie wrzucić moje skarbki
Szkoda tylko że nie mam przy sobie zdjeć Filipka z pierwszych dni, bo bym wam pokazała jaka Wikunia do braciszka podobna ;-). Nie mam tez tych najnowszych zdjęć, ale jak je zgram to też wrzucę
Zobacz załącznik 247504Zobacz załącznik 247505Zobacz załącznik 247506Zobacz załącznik 247507Zobacz załącznik 247508Zobacz załącznik 247509
1 - Wiki ma miesiąc
2 - Wikunia w huśtawce
3- Filipek pracuje u babci w ogródku
4 - Wiki ma tydzień
5 - Wiktoria idzie na wesele (w za duzych pantofelkach, hehe)
6- ze mną
7 - poważny starszy brat
Szkoda tylko że nie mam przy sobie zdjeć Filipka z pierwszych dni, bo bym wam pokazała jaka Wikunia do braciszka podobna ;-). Nie mam tez tych najnowszych zdjęć, ale jak je zgram to też wrzucę
Zobacz załącznik 247504Zobacz załącznik 247505Zobacz załącznik 247506Zobacz załącznik 247507Zobacz załącznik 247508Zobacz załącznik 247509
1 - Wiki ma miesiąc
2 - Wikunia w huśtawce
3- Filipek pracuje u babci w ogródku
4 - Wiki ma tydzień
5 - Wiktoria idzie na wesele (w za duzych pantofelkach, hehe)
6- ze mną
7 - poważny starszy brat
reklama
Moja kochana cała trójka Zobacz załącznik 247601